Ezen a napon érkezik az első időutazó: kövesd a visszaszámlálást!
2015 fontos év az időutazás szempontjából. Te tudod, hogy miért? Olvass tovább, és kiderül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január óta mindenki időutazási lázban ég, ugyanis 2015 az az év, ahová a Vissza a jövőbe című kultuszfilm főszereplői annak idején előrejöttek.

Marty McFly

Te tudod, pontosan melyik nap, hány óra hány perckor érkeznének az időutazók? Szerencsére az interneten találsz egy visszaszámlálót, ami bármikor eligazít!

Számolj vissza!

A főszereplők az 1985-ös Vissza a jövőbe című film négy évvel később készült, de szintén '85-ben játszódó második részében utaznak előre 2015-be. A történet szerint Marty Mcfly barátnőjével, Jenniferrel együtt a Dokinak becézett tudós, Emmet Brown és annak DeLoreanből tákolt házi időgépe segítségével ugrott előre csekély 30 évet, hogy végül 1985. október 26. helyett 2015. október 21-én találják magukat.

Az interneten január óta keringenek a különböző ehhez kapcsolódó érdekességek, és még tévhitek is megjelentek az ominózus nap pontos dátumát illetően. A kételyek eloszlatására és érdekességképpen létrejött egy honlap, ahol az időgép kijelzőjéhez hasonló felületen láthatod a visszaszámlálást McFlyék érkezésének napjáig.

Kattints ide az oldal eléréséhez! Legfelül láthatod az úti célt, vagyis 2015 október 21-ét , középen a jelenlegi időt, legalul pedig a dátumot, amikor a szereplők beprogramozták az időgépet. A számláló felett azt is megtekintheted, pontosan hány év, hány nap, hány óra és hány perc van hátra a Vissza a jövőbe-napig.

A legtöbbször megölt színészek

Van olyan színész, akinek karaktere 40-szer lehelte ki a lelkét a vásznon. Nézd meg, kik a mozitörténet legtöbbször megölt, leghíresebb alakjai!

Ezt is szeretjük