2 hátborzongató történet az időutazásról, amire a mai napig nincs magyarázat
Hiszel benne, hogy lehetséges az időutazás?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a tudomány még nem talált módot az időutazásra, és a jelenlegi elméletek szerint nem is valószínű, hogy ez lehetséges, mégis van néhány eset, ami ennek az ellenkezőjére enged következtetni.

Korábbi cikkünkben már bemutattuk a leghíresebb elgondolkodtató fotókat, most pedig ismerj meg két olyan történetet, amely akkor is gyanút ébreszt benned az időutazással kapcsolatban, ha egyébként szkeptikus vagy.

Fórumozó a jövőből

2000-ben feltűnt egy hozzászóló néhány internetes fórumon, aki hamar nagy figyelmet vívott ki magának, ugyanis azt állította, hogy a jövőből érkezett. A magát John Titornak nevező illető állítólag 2036-ból jött a kormány által létrehozott időturizmus keretein belül.

Bár erre nem volt felhatalmazva, elárult egy halom információt a későbbi évek történéseivel kapcsolatban, de azt leszögezte, hogy a jóslatai nem biztos, hogy valóra válnak, a párhuzamos dimenziók létezése miatt. Szerencsére tényleg nem lett igaza egyik elméletet illetően sem: többek között a 2000-es évek elején kirobbanó amerikai polgárháborúról és egy 2015-ös világháborúról írt.

Egészen 2001 márciusáig szórakoztatta az internetezőket - addigra már egy saját weboldala is lett -, majd hirtelen végleg eltűnt a színről. Az eset furcsasága, hogy míg éveken keresztül nagy erőkkel próbálták bebizonyítani, hogy az egész hoax volt, ez azóta sem sikerült, míg más hasonló, vélt netes időutazókat könnyűszerrel lebuktattak.

A férfi, aki 2042-ben járt

Egy svéd férfi 2006-ban azzal borzolta a kedélyeket, hogy azt állította, 2042-ben járt, és találkozott a jövőbeli énjével. Az akkor 36 éves Hakan Nordkvist állítólag a konyhájában keletkezett vízszivárgást akarta elhárítani, amikor a szerszámjaival bemászott a konyhaszekrény alá - ám a fal helyett egy alagútra bukkant, és kíváncsiságától vezérelve végigmászott rajta.

Állítása szerint amikor elérte a járat végét, 2042-ben találta magát a saját házában, ahol a 72 éves énje fogadta, aki olyan dolgokat mondott neki, amit csak ő maga tudhat, és még a tetoválásuk is megegyezett. Mikor Hakan visszatért a jelenbe, dokumentumfilm és interjú is készült vele, ahol még egy közös fotót is bemutatott saját magáról és jövőbeli énjéről.

Ezt is szeretjük