Egy meteor vágja szét a Földet szeptemberben: itt a legújabb világvége-elmélet!

Már csak néhány hónapunk van hátra az elmélet szerint.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miután a 2012-es világvégejóslat nem vált valóra, az összeesküvés-elméletek hívei folyamatosan különböző lehetséges apokalipszisverziókkal, valamint újabb és újabb dátumokkal rukkolnak elő.

A legfrissebb teória azt ígéri, idén szeptemberben bekövetkezik a végítélet, és októberre már semmilyen élet nem lesz a Földön. Ezt már a NASA sem nézhette tétlenül, és tiszta vizet öntött a pohárba.

Gyilkos aszteroida közelít?

Egy Rev Efrain Rodriguez nevű férfi, aki saját állítása szerint próféta, azt terjeszti, maga Isten mondta el neki, mikor és hogyan lesz vége a világnak, sőt, aki tud olvasni a sorok közt, még a Bibliában is találhat utalásokat erre vonatkozóan.

Szerinte 2015. szeptember 22. és 28. között egy olyan erős meteorbecsapódás következik majd be, amely szó szerint szétszabdalja a Földet.

Állítólag valahol Puerto Rico közelében esik le az égitest, földrengéseket és szökőárt okozva, néhány héten belül pedig minden földi élet elpusztul, még az is, ami egyébként átvészelte a becsapódást.

Az önjelölt próféta jövendölése szerint a NASA is tudja, hogy mi vár ránk, és már Barack Obamát is tájékoztatták a dologról, az illetékesek pedig, mivel elkerülhetetlennek látják a katasztrófát, a fontos emberek és a gazdagok biztonságba helyezésén munkálkodnak.

Mit mond a NASA?

Mivel a fenti elmélet rohamosan terjed az interneten, nem kis pánikot keltve, a NASA úgy érezte, most már reagálnia kell a pletykákra. A Yahoo News nyilvánosságra hozott egy megnyugtató nyilatkozatot, amelyet a hivatal szóvivője tett június első hetében.

"A NASA jelenleg nem tud olyan aszteroidáról vagy üstökösről, amelynek pályája ütközne a Földével, így elég kicsi az esély egy nagyobb becsapódásra. Valójában a legjobb tudomásunk szerint egy nagyobb objektum sincs, amely ütközhetne a Földdel következő száz évben."

Ezt is szeretjük