Kritikus időszak jön a benzinkutakon: ezeken a helyeken nem lehet tankolni a következő hetekben

A következő egy-két hétben az egész országban üzemanyaghiányra lehet számítani, de a Balatonnál lesz a legnehezebb a helyzet.

GettyImages-1344688232

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A következő egy-két hétben az egész országban üzemanyaghiányra lehet számítani, de a Balatonnál lesz a legnehezebb a helyzet, mondta el Bujdos Eszter a holtankoljak.hu ügyvezetője az RTL Reggeli című műsorában. 

Az ügyvezető azt is elárulta, hogy a szakmán belül úgy gondolják, hogy az lenne a legjobb döntés, ha teljesen kivezetnék az üzemanyag hatósági árát. 

Üzemanyaghiány jöhet a következő hetekben

Augusztusban kezdődik el a Mol történetének eddigi legnagyobb karbantartása, amely két hónapig fog tartani, és több ezren fognak rajta dolgozni, tette hozzá Bujdos. Elmondta, hogy a kieső mennyiséget a magyar stratégiai készletből pótolják majd a nagyobb kutak számára ebben az időszakban. A kisebb kutak ebből a készletből azonban nem fognak kapni.

Az ügyvezető úgy véli, hogy nagyon sok kútnak megint saját zsebből vagy hitelből kell fedeznie a bér- és rezsiköltségeket és a következő egy-két hét kritikus lesz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Balatonon szinte biztos, hogy nem lehet majd tankolni. A tó környékén a turistáknak köszönhetően nagy az üzemanyaghiány. Sokan már most is Veszprémbe járnak tankolni, tette hozzá. 

Nagyon kevés magyar ismeri ezt a térképet: rengeteg hasznos információ van rajta

A nyári utazások megtervezéséhez jól jön a Magyar Közúthoz tartozó Útinform weboldal eddig kevésbé ismert funkciója. A társaság külön térképi rétegen tünteti fel az autópályák és autóutak mellett található valamennyi pihenőt minden elérhető szolgáltatással, folyamatosan aktualizálva azt.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük