Különleges ruhákra licitálhatsz, miközben traumatizált gyerekeken segítesz: online is részt vehetsz az eseményen

Az esemény házigazdái Blaskó Nikolett, Mihalik Enikő és Orvos-Tóth Noémi.

GettyImages-688398000

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 20. és 25. között több mint harminc különleges divattételt felsorakoztató online aukcióval indul az Unicef Pop-Up Store & More. Maga a kétnapos jótékony célú gardróbvásár szeptember 29-én nyitja meg kapuit a belvárosi H&M Showroomban.

Az UNICEF Magyarország és a Világszép Alapítvány összefogásában létrejött eseménysorozat teljes bevétele a traumát átélt gyerekeket támogatja. Az Unicef Pop-up Store idén szakmai előadásokkal és adománygyűjtő vacsorával egészül ki. Házigazdái Blaskó Nikolett, Mihalik Enikő és Orvos-Tóth Noémi.

Unicef Pop-Up Store & More

A legexkluzívabb, legkülönlegesebb designerruhákra és kiegészítőkre online lehet majd licitálni. A Pop-Up Store kiemelt eseményeként idén is jótékonysági designeraukciót szervez, ahol luxusruhákra és kiegészítőkre lehet nagyon kedvező áron licitálni.

Az online aukció 2023. szeptember 20-án 18.00 órakor indul, és szeptember 25-én 18:30 perckor zárul. Az licit az UNICEF Facebook-oldalán található albumban, hozzászólások formájában zajlik majd. Többek között olyan különlegességek is kalapács alá kerülnek, mint egy-egy Dior, Chanel és Louis Vuitton táska, Louboutin csizma, Alexander McQueen koktélruha vagy ritkaságnak számító, vintage Hermès sálak.

UNC-23-012-01-OTT LESZEK POSZTOK 1080x1920 Unicef POP up store

A szeptember 29. és 30. között, Budapest belvárosában megrendezett UNICEF Pop-Up Store and More szervezői az idei évben ismét felkérték a hazai divatszakma, valamint az üzleti és közélet ismert szereplőit, hogy felajánlásaikkal csatlakozzanak a kezdeményezéshez. A korábbi kínálathoz hasonlóan a designer női ruhák és kiegészítők mellett márkás férfi- és gyermekruhák, kiegészítők, sportruházat is várja majd az érdeklődőket a H&M exkluzív bemutatótermében Budapesten, az V. kerület, Deák Ferenc utca 3-5. szám alatti patinás épületben. A támogatói belépőt itt tudod megvásárolni fix időpontra: https://webshop.unicef.hu/belepojegy-pop-up-store

A kezdeményezés korábbi nagyköveteihez, Mihalik Enikő szupermodellhez és Blaskó Nikoletthez, a kommunikációs szakma egyik legismertebb szereplőjéhez idén Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus is csatlakozik. A pódiumbeszélgetéseket Orvos-Tóth Noémi vezeti majd többek között Kadarkai Endrével, Tóth Verával, Kovács András Péterrel és Kafiya Said Mahdival, szeptember 30-án délelőtt a Kempinski Hotelben, amelyre ITT tudsz támogatói jegyet vásárolni.

Az UNICEF Magyarország Pop-Up Store and More kampányához idén a hazai állami gondozásban nevelkedő gyerekeket támogató Világszép Alapítvány is csatlakozott. Az Alapítvány több mint tíz éve áll olyan gyerekek mellett, akikről a saját szülei helyett az állam gondoskodik. Programjaik célja, hogy a gyerekek az otthontalanság ellenére is meg tudják élni, hogy van helyük a világban, ők is szeretetre méltóak, és vannak lehetőségeik az életben.

DSC 5730
Fotó: UNICEF

Az összefogás keretében három magyar designer, Áron Eszter, Szegedi Kata és Daubner Anna is tartott egy-egy workshopot az alapítványok által segített hátrányos helyzetű fiatalok számára, ahol közösen terveztek és kiviteleztek egy-egy különleges ruhadarabot, amelyekre az online aukción lehet majd licitálni. 

Te is tehetsz a traumatizált gyermekekért! Gyere el a Pop-up Store bemutatótermébe, és vásárolj egy különleges darabot, aminek teljes vételárával a jó célt támogathatod! Vásárolj támogatói jegyet a szeptember 30-án tartott pódiumbeszélgetésekre, ahol a trauma feldolgozásáról és társadalmi hatásáról beszélgetnek majd nagyköveteink és előadóink!

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1084618762942740

Pódiumbeszélgetés: https://www.facebook.com/events/990454262109393?ref=newsfeed

Instagram-oldal: https://www.instagram.com/unicef_popupandmore/ 

5 évig hiába próbált teherbe esni, ötös ikrei születtek: ma 7 gyereket nevel a Scott család

Két fiuk mellé ötös ikreik születtek. Már ilyen nagyok a Scott ikrek.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük