A világ egyik legismertebb mémje lett a kislány - Így néz ki ma, 10 év múltán

Gimnazista lett a mémként világhírűvé vált kislány.

mia-talerico-mem

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Good Luck, Charlie! című szitkomot 2010-ben tűzte műsorára a Disney Channel. A négy évadot megért szériát Magyarországon is vetítették Sok sikert, Charlie! címmel.

Ha a sorozatot nem is láttad, egyetlen momentuma, mely "I don’t know"- vagyis "Nem tudom"-mémként járta be a világot, bizonyára ismerős. A sorozatban szereplő, akkor három év körüli Mia Talerico a világ egyik legismertebb mémje lett.

Gimnazista lett a mémként világhírűvé vált kislány

Mia a sorozat végeztével nem folytatta a színészi karrierjét, ám Instagram-oldalán időről időre hírt ad magáról: a közelmúltban az alábbi fotójával hozta követői tudomására, hogy az idő bizony kérlelhetetlenül múlik. Az egykori kislány ugyanis már 14 éves, és megkezdte gimnáziumi tanulmányait.

Sok sikert, Charlie!

Mia Talerico játszotta a sorozatban Charlie-t, aki negyedik gyermekként érkezik a Duncan családba. Három idősebb testvére is kiveszi részét a kicsi ellátásából. Ráadásul nővére, Teddy videónaplót is készít számára, melyben igyekszik hasznos tanácsokat adni kishúga számára arra az időszakra, amikor ő már kirepült a családi fészekből.

Még több felnőtt, egykor mémmé vált gyerek - Olvass tovább!

Emlékszel még az égő ház előtt gyanúsan mosolygó "katasztrófalányra"? És a fogszabályozós "Balszerencsés Brian"-re? Eláruljuk, mi van velük most!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: www.youtube.com

Ezt is szeretjük