Különös repülő tárgyakat vettek videóra a Csendes-óceán felett: csak találgatják, hogy mik lehettek
Senki nem jött rá, mik lehettek ezek az azonosítatlan repülő tárgyak, de vannak elgondolkodtató ötletek rájuk.

GettyImages-537357570
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy pilóta, aki nagyjából 11-12 kilométeres magasságban repült, különös jelenségre lett figyelmes a Csendes-óceán felett, szokatlan mozgást érzékelt.

Szerencsére sikerült egy néhány másodperces videót készíteni az azonosítatlan repülő tárgyakról, amik egyedi formációban haladtak a felhők felett.

Lencsevégre kapott ufók

Ahogy a felvételen is látszik, szemre saccolva olyan tíz fényfolt mozgott közvetlenül a felhők fölött. 3-4 fénygömb egy sorban, de mégis egymással párhuzamosan haladt, mígnem eltűnt a látótérből.

Először a legelső fény tűnik el, amit egy alacsonyabban szálló helyettesített. Nagyon különös, nem? A videót rögzítő pilóta azt mondta, hogy szerinte ufók szálltak az égen - és az igazsághoz feltehetően ez áll a legközelebb, hiszen minden azonosítatlan repülő tárgyat így neveznek.

- Nem tudom, mi lehet ez, valami egészen furcsa dolog. Ez a valami repül - hallatszik a felvételen a hangja. Egyesek szerint, amióta létezik szociális média, ez a legjobb felvétel, amit ufókról készítettek. 

Egyesek szerint egyáltalán nem repültek a fények, hanem a felhők alól látszódtak ki, mert egy hadihajó tetején lévő rakétaelhárító fáklyák ontották magukból, ám erről a teóriáról addig nem lehet megbizonyosodni, míg valaki ezt nem igazolja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Természetesen akadnak olyanok is, akik idegen lények űrhajóit vélik felfedezni a képsorokban. A földön kívüli életformák egyre nagyobb figyelmet kapnak azóta, hogy az amerikai titkosszolgálat, a CIA feloldotta az összes ufókkal kapcsolatos jelentést, amiknek hitelességét a Pentagon is elismerte. Emellett tudvalévő, hogy jelenleg is különös törmelékek vizsgálatát végzik, melyek állítólag láthatatlanná tudnak válni, illetve regenerálódásra képesek.

Mindenesetre egy szóval nem állították, hogy az általuk tesztelt anyagok idegenektől származnának, feltehetően nemzetbiztonsági okokból nem is fogunk többet megtudni még egy jó darabig. Addig marad a találgatás.

Mostantól bárki megnézheti a világ legrégebbi csillagtérképét

A bronzkorból származó, 3600 éves korongot most az érdeklődők is megtekinthetik.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük