8 tárgy, aminek külsejét kétszer át kellett volna gondolni: nagyon furcsán néznek ki

A tervezők nem biztos, hogy jó pályát választottak maguknak.

tervezés-hibák-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár gyakran szóba kerül, hogy a könyvet ne a borítója alapján ítéljük meg, egy termék piacra dobásánál mégis rendkívül fontos szerepe van annak, hogyan is néz ki az adott tárgy. 

A megjelenés kialakítására a legtöbb cég kreatív szakembereket kér fel, akik alaposan megtervezik a külső jegyeket, hogy a vásárlók számára a lehető legvonzóbb legyen. Néha azonban ez nem úgy sikerül, ahogy elképzelték, és elég furcsa lesz a végeredmény.

Képeken a tervezési hibák

Minél több ilyen képet látunk, annál erősebben felmerülhet a kérdés: vajon senki nem vette észre a hibát? Hiszen nem egy ember kezén fut át egy adott termék, mire a vásárlókhoz ér, ám úgy tűnik, senki nem vette a fáradságot, hogy szóljon, vagy éppen mindenki meg volt róla győződve, hogy így is jó lesz a dizájn.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük