Ezért érdemes vigyázni a márványmintával - 10 eset, amikor borzalmas eredménye lett

Van, amikor egy terv a valóságban egészen máshogy mutat, mint a képzeletben.

márvány-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Legyen szó lakberendezésről vagy ruhatervezésről, minden időszaknak megvannak a maga kedvenc trendjei. A márványminta is gyakran eltűnik, majd újra népszerűvé válik, ám nem árt vele vigyázni.

Sok tervező talán nem így képzelte el a kész termékeket, ám valahol valami nagyon félrecsúszhatott, mivel a valóság köszönőviszonyban sincs az esztétikus és ízléses jelzőkkel.

Furcsa minták és koszosnak tűnő tárgyak

A tervezés és dizájn nem véletlenül egy külön szakma, hiszen sok év tanulás és tapasztalat kell ahhoz, hogy valaki nemcsak funkciójában hasznos terméket álmodjon meg, hanem esztétikailag is kifogásolhatatlan legyen. Ez a márványminta esetében különösen érzékeny téma, hiszen a rosszul elhelyezett díszítés vagy a nem megfelelő színválasztás is szörnyű eredménnyel járhat.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük