Mikor talál rád a szerelem?

Tenyered elárulja

Érdekel, hány évesen találkozol az igazival? A magyarázó ábrák segítségével mindent kideríthetsz.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg te is ösztönösen vágysz rá, hogy megoszthasd valakivel az életed. Épp ezért a tenyérjóslás talán legkedveltebb témája a párkapcsolatok elemzése, annak kiderítése, vajon hogyan alakul a szerelmi életed.

Változatos szerelmi élet

Párkapcsolati szempontból igencsak mozgalmasnak mutatkozik a tenyered. Összesen négy - fekete színnel jelölt - kapcsolatvonal is húzódik rajta, a kisujjad alatti Merkúr-dombon.

Mindez arra utal, hogy legalább négy fontos szerelem és akár több rövid viszony is követheti egymást életed során. A négy közül alulról a második erős kapcsolatvonal a leghangsúlyosabb, feltehetőleg házasságot jelent. A Merkúr-dombon való elhelyezkedése folytán nagyjából a 35. életéved táján találkozol ezzel a férfival. Ezen kívül viszont tenyereden látható egy utolsó - negyedik - kapcsolatvonal is, 57 éves korod körül, melynek szilárdságát megerősíti a zöld színnel jelölt, életvonalad mellett haladó befolyásvonal. Igen változatos utat jársz be a szerelmi életedben, erre utal a pirossal jelölt szívvonalad jellege is, mely tele van szigetekkel és több apró vonal fut róla lefelé. Minden sziget egy szerelmi viszonyra utal, míg a lefelé mutató vonalak csalódást jeleznek.

Bonyodalmas történet

Tenyered kisujj alatti Merkúr-dombján három feketével jelölt kapcsolatvonal látható, mely három komolyabb szerelmet jelez életed során. A középső feltehetőleg inkább házasság, mint párkapcsolat - erre utal a rózsaszínnel jelölt Szaturnusz-vonal mellett futó befolyásvonal is. Negyven éves korod körül jelenik meg ez a szerelem az életedben, ám mivel a befolyásvonal idővel elhalványul, a házasság 48-49 éves korod táján valószínűleg véget is ér. Mindez abból is látszik, hogy ugyanebben az életszakaszban egy keresztvonal metszi a pirossal jelölt szívvonalat: a jelzés szerelmi csalódásra, szakításra, sőt, akár a társ hűtlenségére is utalhat. Mivel a Merkúr-dombon elhelyezkedő első kapcsolatvonal meglehetősen rövid, és a tenyér egyetlen pontján sem támogatja befolyásvonal, feltehetőleg egy szenvedélyes kapcsolatot jelez, mely azonban az évek múlásával elhalványul. A harmadik kapcsolatvonaladat, bár rövid, megerősíti egy befolyásvonal a rózsaszín Szaturnusz-vonal mellett - körülbelül 56 éves korodban kezdődik.

Eszményi szerelem

Szerelmi szempontból nem túl bonyolult a tenyered. Mindössze egyetlen mély kapcsolatvonal húzódik rajta a kisujjad alatti Merkúr-dombon. Ez a jelzés azt mutatja, hogy körülbelül 24 éves korodban talál rád a szerelem. Igen erős, őszinte és tartós viszonyról van szó, hiszen a kapcsolatvonalon nincsenek sem keresztek, sem más jelek, melyek komolyabb csalódást vagy hűtlenséget ígérnének. Ráadásul a zöld színnel jelölt életvonalad mellett szinte teljes hosszában végigfutó fekete befolyásvonal csak tovább erősíti ezt a szerelmet. Mindez majdnem biztosan házasságot jelöl. Nem árt tudnod, hogy minél közelebb esik a befolyásvonal az életvonaladhoz, annál szorosabb és harmonikusabb lesz a kapcsolatotok. A szerelem eszményi jellegét csak tovább fokozza, ha a piros színnel jelölt szívvonalad villa alakzatban végződik a mutatóujjad alatti Jupiter-dombon. Mindez hűségre, valamint szeretetteljes, megfontolt és odaadó jellemre utal.

Második esély

A kisujjad alatti Merkúr-dombon két kapcsolatvonal látható: az első rövid, de mély, a második hosszabb és erős. Az első, rövid kapcsolatvonal közel esik a pirossal jelölt szívvonalhoz, így egy 16-21 év között kezdődő szerelemre utal. Mivel azonban a vonal hamar véget ér, a szerelem - szenvedélyessége ellenére - nem lesz tartós. Erre utal az is, hogy ebben az életkorban nem látható egyetlen befolyásvonal sem a tenyéren, ráadásul a szakítást a pirossal jelölt szívvonal törése is mutatja. Ilyen jellegű kapcsolatvonal általában olyan emberek tenyerén látható, akik úgy gondolják, az első szerelmük tévedés volt. A második kapcsolatvonal már magasabban húzódik, így ez a viszony körülbelül 25 éves kor körül kezdődik. Ha a zölddel jelölt életvonal mellett tisztán kivehető befolyásvonal halad végig - szinte teljes hosszában követi az életvonalat -, az rendkívül harmonikus kapcsolatra utal. Ebből a második komoly kapcsolatból valószínűleg házasság lesz.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Beavatkozás

Ha csak egyetlen erős és határozott kapcsolatvonal húzódik a tenyereden, az komoly, valószínűleg hosszú távú szerelemre utal. Az ábrán látható kapcsolatvonal a kisujj alatt halad vízszintes irányban, és egy hozzá tartozó - a szerelmet erősítő - befolyásvonal is fut szorosan a zöld életvonal mellett. Ha a kisujj alatt húzódó kapcsolatvonalad a képen látható helyen van, a szerelem harminc éves korod körül kezdődik. Mivel azonban a kapcsolatvonalat három függőleges vonás keresztezi, nem lesz éppen zökkenőmentes a kettőtök viszonya. A vonalak ugyanis zavaró beavatkozásra utalnak: egy családtag vagy barát negatív nyomást gyakorol a kapcsolatotokra. A cél minden esetben a kötelék gyengítése vagy tönkretétele. Szerencsére azonban a szerelem nem szakad meg, így ezek a beavatkozási kísérletek meghiúsulnak. Ennek ellenére indul néhány vonal lefelé a pirossal jelzett szívvonalból, mely a kettőtök kapcsolatában bánatot és keserűséget jelez.

Cikkünk John Dathen A tenyérjóslás kézikönyve
című műve alapján készült.

A kötetben megtalálsz mindent, ami csak szükséges ahhoz, hogy tenyeredből kiolvasd a jövőt. A szerző a közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat is ad az élet fontos területeihez. Fedezd fel, hogy alakulnak a kapcsolataid, a pályafutásod, tanuld meg, miként hozhatod ki a legtöbbet önmagadból, és fejleszd intuitív képességeidet. A könyvben található életnagyságú, interaktív rajzok segítenek az egyéni tenyértípusok azonosításában.

Kiadja a M-érték Kiadó.
Ára 3399 forint.

OLVASD EL EZT IS!

  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük