Új pasija van az énekesnőnek: vajon ezúttal meddig bírja?
Taylor Swift mostanában Tom Odell énekessel találkozgat. Vajon meddig bírják majd?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bő egy hónap telt el Taylor Swift és Harry Styles szakítása óta, és az énekesnő most újra randizgatni kezdett.

Taylor Swift
Tom Odell

Bár maga a kapcsolat sem tartott tovább, mint egy hónap, Taylort azért mégis megviselte a szakítás.

Tom Odell az új kiszemelt

Most már hivatalosan is kijelenthető, hogy Taylor Swift túl van Harry Styleson. Az énekesnő ugyanis újra randizni kezdett, és a héten már le is fotózták őt, amint új lovagjával tölti az estét. A fiú nem más, mint a 22 éves, angol Tom Odell, aki szintén countryénekes, és a világhírnév küszöbén áll.

A két fiatalt csütörtök este kapták együtt lencsevégre a lesifotósok. Először egy bárban iszogattak, majd egy klubban folytatták az estét.

Egy nappal korábban, a Brit Awards estéjén Harry Styles és Taylor Swift is felléptek - az eseményt pedig nagy találgatás előzte meg, mikor kiderült, hogy mindketten jelen lesznek. Harry akkor azt nyilatkozta, Taylor édes lány, nincs miért aggódnia.

Ám az énekesnőt láthatóan a legkevésbé sem érdekelte a One Direction szépfiúja, mert Tommal folytatott hosszadalmas beszélgetést a színpad mögött.

Vajon meddig tart majd a dolog?

Taylor és Tom románca még el sem kezdődött, máris ott lebeg fejük felett a kérdés, hogy vajon mennyi ideig bírják majd egymás mellett. Az énekesnő ugyanis híres arról, hogy egy-két hónapnál tovább tartó kapcsolata még nem igazán volt, és rendszerint szokatlan vagy rejtélyes körülmények között szakított. Az aranytorkú lányt már több szóbeli támadás is érte viharos szerelmi élete miatt, legutoljára például Michael J. Fox szólt be neki.

Harry Styles eközben teljes gőzzel bulizik, és éli az életét. Annak ellenére, hogy még nem randizik, valószínűleg ő sínylette meg kevésbé az elválást. Az eset óta már több lánnyal is hírbe hozták, és köztük volt a Burberry modellje, Cara Delevingne is.

Ezt is szeretjük