Tartós lesz a kapcsolatotok?

Olvasd ki a férfi kezéből!

Ha az a bizonyos magányos farkas típus, szerelmetek nem valószínű, hogy hosszú távú lesz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, megtaláltad azt a pasit, akivel érdemes lenne hosszabb távra tervezned? Ha a saját elképzeléseiddel már tisztában vagy, ám az övét még nem ismered, a tenyérjóslás segíthet kideríteni.

Érdemes kicsit megvizsgálnod kedvesed kezét: nem biztos, hogy egyformán gondolkodtok a hosszú távú párkapcsolatokról. Elképzelhető, hogy tenyere arról árulkodik, egy igazi magányos farkassal van dolgod. Ebben az esetben pedig jobb, ha nem ábrándozol feleslegesen az ásó-kapa-nagyharangról.

Bezárt kéztartás - Igényli az egyedüllétet

Először óvatosan figyeld meg, hogy milyen a párod spontán kéztartása. Ha legtöbbször zárt pozícióban látod, azaz a hüvelykujját hozzáérinti a többi ujjához, vagy szorosan egymáshoz simulnak az ujjai, az nem túl jó jel. Valószínűleg az idő múlásával egyre jobban igényli az egyedüllétet, ráadásul páncél veszi körül, mely mögé szinte lehetetlen bejutni. Ha úgy látod, hogy inkább a hüvelykujját préseli a tenyere éléhez, az szintén nem túl jó ómen: túlzottan tartózkodó, visszahúzódó típust találtál, aki nem szívesen tárulkozik ki mások előtt.

A tenyér és a hüvelykujj által bezárt szög - kísért a múlt

Érdemes megfigyelned, hogy a hüvelykujja és a tenyere mekkora szöget zárnak be egymással. Hihetetlenül értékes információkhoz juthatsz ebből az aprócska kis jelből is. Ha a hüvelykujj és a tenyér között bezárt szög kisebb az aktív - vagyis az ügyesebb - kezén, mint a passzívon, akkor a múlt keserves tapasztalatai miatt rendkívül nehezen nyílik meg a külvilág felé.Valószínűleg túl van egy fájdalmas szakításon, vagy a szülei nem hagyták kifejezni a személyiségét. Ezzel szemben, ha a passzív kézen kisebb a bezárt szög, akkor már születése pillanatában eldőlt, hogy a tartózkodó típusba fog tartozni, remény sincs rá, hogy egyszer megváltozzon.

15 jel, hogy elmúlt a szerelem

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hosszú, bütykös ujj - Befelé forduló, elemző hajlam

Ha elemezted a kéztartását, a tenyér és a hüvelykujj által bezárt szöget, már csak egy lépés van hátra: vizsgáld meg az ujjait. Azt mondják, a hosszú ujj művészi hajlamra utal, de emellett a magányos farkasok fő ismertetőjegye is. Főleg akkor van baj, ha bütyköket is felfedezel rajtuk: ebben az esetben olyan pasival hozott össze a sors, aki leginkább a saját gondolataiba merül ahelyett, hogy rád figyelne.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Tüzetesebben figyeld meg két ujját: a Merkúr-ujj - vagyis a kisujj - és a Szaturnusz-ujj - vagyis a középső ujj - perdöntő bizonyíték lehet a kérdésben. Ha az előbbi feltűnően rövid, kedvesed biztosan az egyedüllétet részesíti előnyben. A rövidség azt jelzi, hogy nehezen kommunikál, ráadásul érzelmi téren is fejlődnie kell még, ha komoly kapcsolatban jól akarja érezni magát.

Az elálló Merkúr-ujj is árulkodó: lelki életének egy részét sohasem fogja megosztani veled, inkább megtartja magának. Az elkülönültséget azzal hangsúlyozza a legjobban, ha gyűrűt visel ezen az ujján.

A Szaturnusz-ujj a felelősségtudatot és a világhoz való hozzáállást mutatja. Amennyiben a normálisnál hosszabbnak tűnik, akkor időről időre el fog vonulni a saját lakásába, hogy egyedül lehessen. Figyeld meg a Szaturnusz-dombot is, mely a középső ujj alatt helyezkedik el: ha hangsúlyosan kiugrik a tenyérből, az szintén nem túl sok jóval kecsegtet a párkapcsolatotokra nézve.

OLVASD EL EZT IS!

  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük