Ennyire rossz a helyzet? Elvonóra küldte lányát Bruce Willis és Demi Moore

Részletek

Tallulah Willis beköltözött egy rehabilitációs klinikára.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újabb sztárcsemete csömörlött meg hollywoodi nyomás miatt. Bruce Willis és Demi Moore legfiatalabb lánya, Tallulah drog- és alkoholproblémákkal küszködik.

A 20 éves lány a napokban bejelentkezett egy rehabilitációs központba, hogy a gyógyulás útjára léphessen.

Szülei nyomására megy elvonóra

Sosem volt egy angyaléhoz hasonló életvitele Tallulah Willisnek - 17 évesen letartóztatták, mert alkoholt fogyasztott -, most azonban olyan mélyre süllyedt, ahonnan már csak segítséggel tud felkapaszkodni.

A múlt héten került nyilvánosságra a hír, hogy az egykori színészházaspár legkisebb lánya rehabra megy, a Mail Online forrása szerint pedig egyszerű az ok, amiért magától eljutott idáig: a szülei valamiféle ultimátumot adtak neki.

Alkohol- és kokainfüggőség miatt kezelik majd az arizonai The Meadows klinikán, ahol már sok híresség megfordult, többek közt Selena Gomez is itt regenerálódott, amikor úgy érezte, túl nagy rajta a nyomás.

Rumer Willis haja rózsaszín lett

A legidősebb Willis lány feltűnő változtatást eszközölt a külsején: szőkéről pinkre festette a tincseit.

Demi felelősnek érzi magát

Tallulah édesanyja, Demi Moore egy korábbi nyilatkozatában elmondta, felelősnek érzi magát amiatt, hogy lánya idáig jutott. Két évvel ezelőtt ő maga is rehabon volt egy ideig, és úgy gondolja, ez nagyban hozzájárult, hogy Tallulah most követte a példáját.

Demi kezelése alatt Tallulah annyira megrendült és szégyellte magát, hogy napokig nem ment iskolába - derül ki a legkisebb Willis lány egyik osztálytársának nyilatkozatából, amelyet a Daily Mailnek tett.

Ezt is szeretjük