Mi az a jellemvonás, amit még magad elől is titkolsz? Válassz egy képet, és tudd meg!
Személyiséged rejtett vonásait most megismerheted!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A személyiség nagyon összetett dolog. Az ember hajlamos csak a felszínt érinteni, amikor önvizsgálatot tart, mert a mélyebben rejtőző tulajdonságok esetleg teljesen megváltoztatják a saját magáról alkotott képet, netán annyira ismeri önmagát, hogy képes a tudat alatt őrzött személyiségjegyeket is a saját maga szájíze szerint alakítani. Gyors személyiségtesztünkkel most te is megismerheted rejtett jellemzőidet!

A fenti hat fotó közül válassz ki egyet anélkül, hogy elolvasnád az alatta lévő jellemzést. Az első megérzés mindig a legárulkodóbb, tehát ez alapján dől el igazán, hogy milyen rejtett személyiségvonás húzódik meg a lelked mélyén. A számozás balról jobbra értendő, az első sorban az 1., a 2. és a 3. kép, a másodikban pedig a 4., az 5. és a 6. kép szerepel.
  1. Bár lehet, hogy kívülről törékeny virágszálnak tűnsz, valójában sokkal több lelki erő van benned, mint azt bárki hinné. Talán te magad sem hiszed el, milyen erős is vagy valójában.
  2. Jószívűséged nem ismer határokat, szeretsz mindenkinek ott segíteni, ahol csak tudsz. Ez ösztönből fakad, ezért talán észre sem veszed, milyen nagy megbecsülésnek örvendsz az emberek körében.
  3. A magabiztosság álarcán túl egy mélyen érző lélek lakozik, akiben sokkal több érzés kavarog, mint azt kívülről bárki gondolná. Nem baj az, ha néha ennek az oldaladnak is utat engedsz.
  4. Óriási szíved van, nagylelkűséged messzi földről híres, még ha ebből te vajmi keveset is érzékelsz. Ahogyan a jószívűség is, ez is ösztönből fakad, mások megsegítése számodra ugyanolyan létszükséglet, mint a levegővétel.
  5. Intuitív alkat vagy, de a racionalitás világában aligha tudod ezt a spirituális énedet kibontakoztatni. Számodra a hit és a nem kézzelfogható tények többet jelentenek, mint bármilyen írásos bizonyíték bármiről.
  6. Fiatal korod ellenére alázattal viseltetsz az élettel szemben. Megbecsülöd azt, ami neked jutott, és még ha ábrándozol is, akkor is tisztában vagy vele, hogy milyen szerencsés vagy azzal, ami már megadatott.

Árulkodó csókok

Az, hogy hová kapod a legtöbb csókot a párodtól, sokat elárul kettőtök kapcsolatáról!

Ezt is szeretjük