Milyen a körmöd formája? Ezeket a rejtett dolgokat árulja el a személyiségedről!

Nem is gondolnád, mennyire meghatározó a körömforma.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Nem is gondolnád, mennyire meghatározó a körömforma.

Ahogyan a körmök színe, minősége az egészségi állapotra utal, úgy a kézkörmök természetes formája a személyiségről árulkodik.

Mindegy, hogy milyen hosszú a körmöd, milyen formára reszelted, lakkozod-e, illetve viselsz- e műkörmöt, csak az ujjhegyig tartó részt kell figyelni, mert ennek alakja nem befolyásolható. Rólad mit mondanak el a körmeid?

Kerek köröm

A kerek, minden irányból íves körmök jóindulatra, nagy szívre és önzetlenségre utalnak, ám ezek a tulajdonságok naivitással és befolyásolhatósággal járnak, ezért jó, ha gazdájuk óvatos, és nem bízik meg feltétlenül mindenkiben, mert könnyen kihasználhatják.

Ha ilyenek a körmeid, a tanulásban, munkában az egyszerű, gyors sikerélménnyel járó feladatok valók neked, ezeket szívesen és maximális erőbedobással végzed. Nehéz kihozni a sodrodból, de ha sikerül, a sérelmeket sokáig őrizgeted - ezen a tulajdonságodon nem árt dolgoznod egy kicsit, különben sok negatív élményben lehet részed.

Ezt árulja el a hajszíned

Még az olyan apróságnak tűnő dolgok is, mint a hajszín, árulkodnak arról, milyen a jellemed. Kattintsd végig a képeket, és tudd meg, rólad mit árulnak el a tincseid!

Milyen színű a hajad? Rejtett dolgokat árul el a személyiségedről

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szögletes köröm

A határozott sarkakkal ellátott, szögletes körmök gazdája kitartó, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi, és sokszor nem válogat az eszközök között, hogy elérje a célját. Talán magának sem vallja be, de hajlamos mereven állni a dolgokhoz, eleve fenntartással kezel mindent, és nehéz meggyőzni arról, ha nincs igaza.

Az iskolában és a karrierben maximalista, megviseli, ha egy feladatot nem tud úgy elvégezni, ahogyan azt az elején eltervezte.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Rövid, széles köröm

Az ujjhegy felé szélesedő körmök tulajdonosa nem a türelméről híres, hirtelen haragú és makacs. Gyakran megbánja, amit első dühében mások fejéhez vág, de ezt a világért sem vallaná be. Szereti a kreatív feladatokat, környezete általában egy művész szobájához hasonlít. Ha valakit a szívébe zár, kitart mellette, még ha nem is mutatja ki sűrűn és egyértelműen a szeretetét.

Hosszúkás köröm

Aki keskeny, hosszúkás körmökkel rendelkezik, a keze külleméhez hasonlóan finom, érzékeny lelkű, elegáns és pedáns. Mindenből fontos számára a jó minőség, legyen az étel, ital, tárgyak vagy akár az emberi kapcsolatok. Nem bírja a bezártságot, folyton mozgásban kell lennie, ugyanakkor a sportok iránt nem rajong túlzottan, inkább a napi pörgést és a kirándulásokat szereti.

Ezt is szeretjük