Melyik ujjadon hordod a gyűrűt? Ezt árulja el rólad a külvilágnak

Gondolnád, mennyi mindent elárulsz magadról másoknak egyetlen aprósággal?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokat elárul rólad, hogy melyik ujjadon viseled legtöbbször a kedvenc gyűrűdet, mert minden ujjnak jelentése van, és a gyűrűvel tudat alatt ezt próbálod felerősíteni.

Különösen akkor igazak az állítások, ha az ékszer a domináns kezeden van - vagyis amivel írsz -, a másik kézen inkább ezen tulajdonságok elfojtásáról árulkodik.

Hüvelykujj: imádsz a középpontban lenni, és nem válogatsz az eszközök közt, hogy ezt elérd. Jól tudod befolyásolni az embereket, és ha vitára kerül a sor, nem hagyod magad meggyőzni, még akkor sem, ha legbelül már rég tudod, hogy nincs igazad.

Mutatóujj: erősnek, magabiztosnak mutatod magad, pedig kétségek gyötörnek, és közel sem olyan nagy az önbizalmad, mint azt mások gondolják. Nagyravágyó vagy, kitartó és céltudatos, általában eléred, amit akarsz, de ha valami nem sikerül, magadat okolod.

Középső ujj: anyagi témában nem ismersz tréfát. Már egészen fiatalon is fontos szerepet tölt be az életedben a pénz, felelősségteljes és megfontolt gondolkodás jellemez. Maximalista vagy és teljesítményorientált, megdolgozol az elismerésért.

Gyűrűsujj: érzékeny vagy, és nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolatok. Tudod, hogy a szeretteid nélkül elvesznél, legnagyobb félelmeid egyike a magány. Egyedül is jól érzed magad, de társaságban virágzol ki igazán.

Kisujj: feltűnő vagy és zabolátlan, nem okoz gondot, hogy olyan témákról beszélj szenvtelenül, ami mások számára arcpirító lehet, de ettől még igényes vagy. Nem jellemző rád a gyakori hangulatváltás, általában ugyanakkora lángon égsz.

Hova ad puszit a pasi?

Sokat elárul, hogy melyik az a testrészed, ahová a fiú a legtöbbször adja a puszit. Nézd meg, melyik mit jelent!

Hol csókol meg a legtöbbször a pasi? Ezt érzi irántad valójában

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük