Ideges macskák, akik ölni tudnának tekintetükkel - A legjobb pillanatban kapták le őket
A macskáknak tényleg az arcukra van írva, ha valami idegesíti őket. Lelkes gazdik mutatták meg stresszes cicáikat.

ideges macska nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A macskáknak külön kis személyiségük van, de közös bennük, mindegyiket fel lehet bosszantani: egyeseket könnyebben, másokat nehezebben.

Ennek a cicák gyakran hangot is adnak, de legalább is hátracsapják a fülüket, meredten néznek maguk elé, vagy egyenesen a szemedbe, miközben idegesen csóválják a farkukat.

Mi idegesíti a macskákat?

A macskákat kifejezetten idegesítik a hangos zajok, nem véletlen, hogy a bömbölő tévére vagy váratlan neszekre idegesen odakapják fejüket, vagy hangos nyávogásba kezdenek. Ezek mellett még a túlzott figyelem is rémisztően kiakaszthatja őket, az állandó ölelgetés, ölbe kapás után senki ne lepődjön meg, ha morcos szempárral találja magát szembe. Főleg az egyedül tartott cicusokat frusztrálhatja, hogyha a gazdi elmegy otthonról. A koszos alomtálcától kezdve az üres tányérkán át egészen a becsukott ablakig rengeteg dolog bosszanthatja őket - csak az a baj, hogy még idegesen is irtó cukik, így ha nem lennének éles karmocskáik, nehezen lehetne komolyan venni őket. Mutatunk néhány morcos, imádni való bársonytalpút.

(Képek forrása: Reddit)

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

Ezt is szeretjük