8 cica, akinél durván beütött a macskamenta: valósággal transzba estek

Nézd meg, hogyan hat a cicákra a macskamenta: képeken mutatjuk.

Macskamenta: képek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A macskák büszke, fenséges teremtmények, ezért igazán vicces látni, amikor egy cica levetkőzi a méltóságát. Sok bársonytalpúnál ez elérhető egy kis macskamentával, ami egy árvacsalánféle, és egyes cicákra különleges hatása van.

Amellett, hogy őrült rágcsálásra, szaglászásra készteti őket, furcsa pózokat és grimaszokat figyelhetünk meg a befolyása alatt álló macskáknál. Ennek tudatában készítette el az alábbi képsorozatot a főként kisállatok fotózásával foglalkozó Turnip Towers Photography.

Így hat a macskamenta: képek!

Az modellek a fotósok macskái, valamint a környékbeli cicák voltak, akik odavannak a macskamentáért, és hatására egészen mókás dolgokat produkálnak. Szárított formában jutottak a növényhez a fotózás erejéig, és a várva várt hatás nem maradt el. Nézd meg, milyen vicces pózokba vágták magukat a szőrmókok!

Fotók: Bored Panda

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük