Felejthetetlen élmény az éjszakai libegőzés: nemcsak Budapesten próbálhatod ki

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

libego
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha szerencsénk van, hétvégére ismét visszatér a nyár, vagyis továbbra sem érdemes a négy fal között kuksolni. Akkor sem, ha nem lesz kánikula, hiszen nemcsak vízparti, de sok más izgalmas program közül választhatsz.

Ezen a hétvégén vár a Libegők éjszakája, a XII. Campus Fesztivál 2019, a SUN Festival 2019, a Babel Sound 2019 - Interaktív Világzenei Fesztivál, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Krisna-völgyi Búcsú, a Művészetek Völgye és a szentendrei Ister Napok. 

Libegők éjszakája - július 20.

II. Libegők éjszakája Magyarországon 2019 július 20-án, szombaton! Idén már hat helyszínen tudtok libegőzni éjszaka hazánkban! Élvezd a naplementét és az éjszakai égboltot libegőzés közben az egész családdal országszerte! Helyszínek: János-hegyi libegő - Budapest, Zemplén Kalandpark - Sátoraljaújhely, Libegőpark - Lillafüred, Sípark Mátraszentistván, Mátra Libegő – Sástó.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

XII. Campus Fesztivál 2019

Debrecen, Nagyerdő, július 17-20.

A Campus Fesztivál értéke a minőségi kultúra, a kiegyensúlyozott színvonal, a zenei sokszínűség, ezzel együtt a fiatal tehetségek és az utánpótlás felkutatása, valamint szerepeltetése. Ez egyben azt jelenti, hogy a minősített európai fesztiválok közé került a Campus.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

SUN Festival 2019

Csobánkapuszta, július 15-21.

A fesztivál kezdetén lesz telihold és holdfogyatkozás is, esténként több élő zenei koncerteket terveznek.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Babel Sound 2019 - Interaktív Világzenei Fesztivál

Balatonboglár, július 15-21.

Világzenei és kulturális kavalkád a Balaton-parton!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Veszprémi Utcazene Fesztivál

Veszprém, július 17-20.

A 1999 óta évenként megrendezett Veszprémi Utcazene Fesztivál Magyarország egyik meghatározó, ingyenes köztéri megmozdulása. A rendezvény ingyenes, minden év július második felében, szerdától szombatig kerül megrendezésre. Helyszínül Veszprém történelmi óvárosa és annak különböző pontjai szolgálnak. 4 nap, 11 helyszín, 180 koncert.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Krisna-völgyi Búcsú 2019

Somogyvámos, Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, július 19-21.

Egy háromnapos, egyedülálló fesztiválhétvége, ami kicsiknek-nagyoknak izgalmasan mutatja be India színes világát. Itt megtalálsz mindent, ami testnek-léleknek jólesik.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Művészetek Völgye Fesztivál 2019

Kapolcs, július 19-28.

2019. július 19-28. között 29. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgye Fesztivált. A nyár legszínesebb tíz napja - Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend épületei minden nyáron tíz napra átalakulnak, és az udvarok, templomok, közösségi terek megtelnek koncertekkel, színházzal, irodalommal, tánccal. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja tíz napon át várja a látogatókat, korosztálytól, érdeklődési körtől függetlenül mindenki számára kínál olyan kulturális programot, amiben érdemes elmerülni.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Szentendrei Ister Napok

Szentendre, Duna-korzó, Postás Strand, július 20-21.

Szentendrén 2019. július 20-21-én kerül megrendezésre a több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Ister Napok, azaz a Duna ünnepe. A város helyi hagyományaira, a szentendrei nemzetiségekre és a népzenére épülő fesztivál az egyik legkedveltebb ingyenes, családi rendezvény. A hagyományos szombat esti zenés gyertyaúsztatás mellett számtalan, a Duna köré szerveződő gyermek- és vízisportprogram, táncház, koncert - többek között a Guca Partyzans Band, Parno Graszt, Borsa Együttes, Tímár Sára, Szabó Enikő - várja a Szentendrére látogatókat.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük