Orbán Viktort így még biztosan nem láttad: nem mindennapi fotó került fel a miniszterelnökről a Facebookra

A politikusok a Facebookon keresztül is szavazásra biztatnak.

ov

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Orbán Viktor arra buzdít, hogy a szokatlan időjárás se állítson meg senkit a választás napján, és mindenki menjen el szavazni. A miniszterelnököt egy seprűvel a kezében fotózták, a kép ma reggel került fel a hivatalos Facebook-oldalára.

Szombat este az ország több pontján is havazni kezdett, az áprilisi tél pedig vasárnap reggelig kitartott, sok helyen fehér takaró alá vonva az ébredező természetet. Erre reagált Orbán Viktor posztja is, aminek a "Söpörjük le őket!" címet adták a miniszterelnök közösségi oldalán.

Szintén szavazásra biztatott Márki-Zay Péter, aki egy családi fotót tett közzé a hivatalos Facebook-oldalán, melyen feleségével és hét gyermekükkel szerepel. "Többen vagyunk. Győzni fogunk." - írta a képhez az ellenzéki miniszterelnökjelölt.

Jakab Péter hosszabb szöveget fűzött a fotóhoz, amivel arra ösztökéli a választópolgárokat, hogy menjenek el, és tegyék le voksukat. A Jobbik elnöke a képen édesapjával szerepel, és a rendszerváltásról elmélkedik.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője arról posztolt fotót, ahogyan leadja szavazatát férje, Gyurcsány Ferenc - a DK elnöke - társaságában. Elkísérte őket fiuk, Marci is, akinek - mint édesanyja írta a fotóhoz - ez volt az első szavazása, bár ő maga még nem szavazó.

Kiemelt kép: Getty Images/Isabel Infantes

Választási összefoglalónkat ide kattintva olvashatod.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Varga Judit és férje le sem tagadhatnák fiaikat

Ilyenkor láthatjuk, kik állnak a gyakran látott arcok mögött, és megismerhetjük családtagjaikat, akik a hétköznapokban távol tartják magukat a reflektorfénytől.

Ezt is szeretjük