Pénzvarázslás: így készítsd a szerencsehozó zsákot!

Légy a saját szerencséd kovácsa, és készíts pénzhozó talizmánt! Megmutatjuk, hogyan kell.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy gazdaggá válj, illetve megteremts egy számodra megfelelő életszínvonalat, bizony rengeteg erőfeszítésre, kemény munkára, sok tanulásra és nem utolsósorban egy jó adag szerencsére is szükséged van.

Ha pedig ez utóbbi nem jön magától, miért ne válhatnál a saját szerencséd kovácsává?

Készíts pénzhozó talizmánt, és higgy benne!

Célod megvalósításához legfontosabb a hit. Ha nem hiszel a szerencsehozó tárgy eredményességében, akkor ne is várj változást, felesleges egyáltalán belekezdened az elkészítésébe. Fontos, hogy céltudatos és pozitív légy, mert gondolataidnak bizony teremtő ereje van.

Első lépésként szerezd be az alábbi fontos összetevőket, helyezd őket egy kis batyuba, melynek kösd be a száját, és hordd magadnál. Ha ezeken kívül úgy érzed, hogy van olyan egyéb személyes tárgyad, amit kifejezetten szeretnél hozzáadni a zsák tartalmához, tedd meg nyugodtan, ezzel is fokozod a pénzvarázslat hatékonyságát.

Pénzvarázslat

Növényi összetevők

Az alábbi növények közül választhatod bármelyiket, de ha akarod, akár többet is: szegfűszeg, szentjánoskenyér, babfélék, borsófélék, feketenadálytő, vadgesztenye és szerecsendió.

Ásványi segítők

A pénz köve a citrin. Ma már szinte bárhol beszerezhető ez a féldrágakő, ami kifejezetten a gazdagságot, a bőséget és a pénzgyarapodást szimbolizálja, ezért semmi esetre se hagyd ki a csomagból!

Tudod, hogy lehet több pénzed idén?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Aranytárgy

Szükséges, mert ez is a bőséget, valamint a vagyont szimbolizálja. Lényeges, hogy ne valamilyen kopott, régi darab legyen, hanem egy ép, teljes tárgy. Akár egy kis gyűrű, egy szép medál vagy egy apró nyaklánc.

Mágnes

A mágnes vonzza a jó erőket, és egyúttal taszítja a rosszakat. Lehetőség szerint párosával helyezd őket a talizmánba, illetve magnetit követ is használhatsz, ha az szimpatikusabb.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Pénzérme és saját tárgy

A vagyonosodáshoz feltétlenül helyezz a zsákba egy nagyobb címletű papírpénzt és néhány páratlan számú fémérmét. A saját tárgy pedig lehet bármi, ami számodra a gyarapodást jelképezi, vagy amihez pozitív emléked fűződik az anyagiakat tekintve.

Ezt is szeretjük