Nagy 2013-as pénzhoroszkóp

Munka és pénzügyek

Horoszkópunkból kiderül, mit tartogatnak a bolygók 2013-ban az anyagiak terén.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2013 sokak számára az aratás éve lesz. Van, aki eddigi munkájának gyümölcsét takaríthatja be előléptetés vagy fizetésemelés formájában, míg mások saját ötleteik megvalósításával hozhatják rendbe a pénzügyeiket.

Mindenkire kedvező lehetőségek várnak ebben az évben, hogy megvalósítsa a céljait, és a legtöbb jegynek könnyebb lesz ez az év az előzőnél. Nézd meg, rád mi vár.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Bár 2013-ban nem mutatnak visszaesést a bolygók a pénzügyeidben, azért nem árt odafigyelned, mert azt is jelzik, hogy több helyzet nem egészen úgy alakul, ahogyan vártad. Talán később éred el a célodat, vagy nem annyi pénzt kapsz, amennyire számítottál, ezért egyrészt maradj türelmes, másrészt óvatosan tervezz. Ezzel párhuzamosan remek szakmai és munkalehetőségek adódnak számodra, de meg kell tanulnod pozitív értelemben szolgálni a közösséget.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Több kedvező lehetőség is vár rád, ami a pénzügyeket és a munkát illeti, de résen kell lenned, mert könnyen lecsúszhatsz a határidőkről. Ha munkát akarsz váltani, napi szinten kövesd a hirdetéseket. A kölcsönökkel különösen óvatosnak kell most lenned, ha lehet, inkább kerüld el, illetve igyekezz mielőbb visszafizetni, mert később ezt kedvezőtlenebb feltételekkel teheted meg.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Alapvetően kedvezően alakulnak a pénzügyeid, és a szakmai életedet sem érheti kifogás. Olyan lehetőséghez jutsz, amelyben a személyes ambícióidat, vágyaidat bontakoztathatod ki, és esélyed van arra, hogy anyagi támogatást kapj a céljaidhoz, alkotásaidhoz. Oktatási területen is jó eséllyel kaphatsz munkát. Míg az év első fele inkább a projekteknek, időszakos munkáknak kedvez, a második fele stabilabb körülményeket hozhat.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ez az év kedvező számodra, ha változtatni akarsz a munkádon, a megélhetési forrásodon. Lehetőséged van arra, hogy szakmát válts, és olyan munkát végezz, amit sokkal jobban szeretsz a mostaninál, illetve, ha van hobbid, megélj belőle. Érdemes ebbe az irányba lépéseket tenned. Ha kamatoztatod a tehetségedet, a segítségével akár saját üzletet is nyithatsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán jegyében születtél, az új és már meglévő kapcsolataidat kamatoztatva juthatsz pénzhez, talán pályázat vagy közös befektetés útján. Ezzel persze munkád is lesz, de úgy tűnik, megtérül a befektetett energia. Olyan új területeken kezdhetsz, melyekről nem is gondoltad volna, hogy boldogulsz rajtuk. Hallgass az intuíciódra abban, hogy kivel állsz össze, és ha valakiben nem bízol, vedd komolyan a sugallatot.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A 2013-as évre a bolygók fejlődést ígérnek a pénzügyeidben. Érdemes az ötleteidet másokkal is megvitatnod, mert könnyen magad mellé állíthatod őket, és akár anyagi támogatást is szerezhetsz, vagy új álláshoz juthatsz általuk. A másokkal való együttműködés fontos lesz ebben az évben, és új tapasztalatokat szerezhetsz eddig ismeretlen területeken is.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérleg jegyében születtél, ebben az évben érdemes jobban odafigyelned az anyagi ügyeidre, mint eddig tetted. A pénzügyek területén található Szaturnusz próbára teheti a szervező- és beosztóképességedet, és valószínűleg takarékosságra késztet. Ez az év nem a legideálisabb a pénzügyi kockázatvállalásra, de azért tehetsz lépéseket, hogy a pénz neked dolgozzon.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A jegyedben található Szaturnusznak köszönhetően ebben az évben minden életterületedre, így a pénzügyekre is különösen oda kell figyelned. Ez azt jelenti, hogy nem várhatod, hogy a sült galamb a szádba repüljön, mindenért meg kell dolgoznod, az eredmény pedig kicsit talán várat magára. Nem nagyon jönnek maguktól a lehetőségek, neked kell utánuk menni. Viszont fontos jártasságokra teszel szert, melyekből a későbbiekben profitálhatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

2013 nem tartogat számodra nagyobb változásokat a pénzügyeidben, de ha elégedetlen vagy a jelenlegi helyzeteddel, és lépéseket teszel, valamivel több bevételre is szert tehetsz. A bolygók szerint végig lesz mit aprítanod a tejbe, de ha nagyobb beruházásra készülsz, érdemes utánajárnod, mivel egészítheted ki a jövedelmedet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Szakmai téren és a munkádban igencsak szerencsés év elé nézel, ha a Bak jegyében születtél. Talán visszautasíthatatlan állásajánlatot kapsz, de előléptetésre, pozícióváltásra és fizetésemelésre is jó esélyed van. Viszont ahhoz, hogy ki tudd használni a szerencsés csillagzatot, ne félj az ismeretlentől, és ne ragaszkodj mindenáron ahhoz a helyzethez, amelyben vagy.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vízöntő jegyében születtél, kedvező lehetőségekkel teli év elé nézel, melynek során különösen élvezed a munkádat. Sokat dolgoztál már azért, hogy megalapozd a sikeredet és elismertségedet, ebben az évben pedig learathatod a munkád gyümölcsét, akár fizetésemelés, akár pluszbevételek formájában. Mindez akár munkahelyváltással is járhat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ez az év elsősorban a spiritualitásról és a társasági életről, a kapcsolatokról fog szólni számodra, és a munkában való előmenetelre is van esélyed. A pénzügyeidet nem annyira a stabilitás, inkább a hullámzás jellemzi, de a gazdagabb időszakokban félre tudsz tenni a szűkösebb hónapokra, így elérheted, hogy soha ne kelljen nélkülöznöd.

Ezt is szeretjük