Ezt tedd, hogy pénz álljon a házhoz!

Vonzd be a gazdagságot egyszerű módszerekkel!

Íme, néhány kellék, mely segít az anyagi fellendülésben!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy a gazdagságnak vagy a többletbevételeknek helyet adj az életedben, mindenekelőtt a pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet és előítéleteidet kell megváltoztatnod. Különösen igaz lehet ez abban az esetben, ha folyamatos anyagi gondokkal küzdesz. Az ezotéria bizonyos tanai alapján ez azt jelenti, hogy az elfogadással vannak gondjaid, vagy az a hit munkál benned, hogy nem érdemled meg.

Ha már előre félsz attól, hogy nem fogod tudni befizetni a számlákat, ezzel azt az energiát erősítheted az életedben, mely a pénzforrásokat akadályozza. Mivel ezek a gondolatok nemcsak lelki, de energetikai szinten is jelen vannak benned, nem árt, ha mindkettővel foglalkozol.

Lelki szinten ennek eszközei például a megerősítések, melyek a pozitív elvárásokat alakítják ki, míg a másik oldalról a pénzzel és anyagi javakkal kapcsolatos energiaközpontot, a gyökércsakrát erősítő gyakorlatok válnak be.

Megerősítések

A megerősítések olyan mondatok, melyek pozitív érzéseket keltenek és hitet ébresztenek egy adott életterülettel kapcsolatban, és segítségükkel megváltoztathatod a pénzzel kapcsolatos beidegződéseidet is. Fontos, hogy ha elmondod ezeket a mondatokat, a lehető legteljesebb érzelmi átéléssel tedd, mert az érzelmek a leghatékonyabb eszközök arra, hogy megváltoztasd a gondolataidat. Ezért képzeld el, hogy mit tennél, ha pénz állna a házhoz! Hogy éreznéd magad? Mire költenéd? Ezek nem puszta ábrándok, hanem abban segítenek, hogy el tudd fogadni a pénzt, hogyha megérkezik hozzád.

A megerősítések alapja az a spirituális elv, hogy az élet éppen azt hozza el neked, amire valóban vágysz, illetve amire valóban szükséged van. A következő megerősítéseket rendszeresen ismételd, naponta legalább egy alkalommal, minimum ötször.

  • Az univerzum bőségéből mindenkinek jut elég.
  • Mindig eljut hozzám az, amire szükségem van.
  • Nyitott vagyok arra, hogy kapjak, és elfogadom a javakat az élettől.

Pénzhozó szertartás

A pénzhozó szertartáshoz nincs szükséged másra, mint egy zöld gyertyára, papírra és tollra. Először írd föl a papírra azt az összeget, melyre szükséged van, valamint azt időpontot, melyre szeretnéd megszerezni! Minimum hét napot adj annak, hogy megérkezzen hozzád a pénz, és kezdetben ne próbálkozz irreálisan nagy, milliós összegekkel! Eleinte a leghatékonyabb, ha valamelyik számlád befizetéséhez kéred a pénzt, ami fedezi azt, vagy néhány ezer forintot kérsz, hogy meg tudj venni valamit.

Ha ez megvan, a papírt tedd a zöld gyertya alá! Ezután gyújtsd meg a gyertyát, és míg a tenyered a lángja körül tartod, mondd el a következő mondatot: „Ez a gyertya azért ég, hogy megvilágítsa az utat, melyen ez a pénz elérkezik hozzám."

Körülbelül öt percet szánj arra, hogy elképzeled magad, amint megérkezik hozzád a pénz. Éld bele magad minél jobban a képbe! Ismételd meg ezt a szertartást hat napon keresztül, alkalmanként legalább negyed órán keresztül égetve a gyertyát. Égess pacsulifüstölőt a gyertya mellett minden alkalommal - a pacsuli is pénzvonzó illat. Az utolsó napon égesd el a papírt is a gyertyával együtt, és várd, hogy megérkezzen hozzád az összeg!

Pénzmágnes

Első hallásra furcsának tűnhet, de a mágnest gyakran használják talizmánként, hogy bevonzza azt, amire tulajdonosának szüksége van. Ha pénzmágnest akarsz készíteni, akkor szerezz egy kisebb mágnest! Teliholdkor gyűjts egy edényben vizet, és tedd a holdfénybe! Fürdesd meg a vízben a mágnest, miközben arra koncentrálsz, amit szeretnél, hogy vonzzon! Ezután szárítsd meg, és másnap reggel tedd egy zöld, arany vagy fehér színű tasakba egy pénzérme társaságában! Ezt hordd magaddal mindig, és számíts arra, hogy váratlan bevételeket fog hozzád vonzani.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Pénzszaporító talizmán

Egy zöld színű kis tasakba tegyél hét darab kétszázas pénzérmét! Ezután szórj a zacskóba szárított levendulát! Ezt a zacskót hordd magaddal hét napon keresztül, a pénzed így a hetedik nap végére meghétszereződik. Egy másik fajta talizmánt úgy készíthetsz, ha hét szem babot teszel a tasakba, és mellé egy darab papírt, melyre felírod a pénzügyi kívánságod! Legyél itt is minél konkrétabb, tehát inkább írd le, mennyi pénzre van szükséged, mire és meddig, mint hogy csak annyit írnál, szeretnék gazdag lenni. Ezt a kis tasakot addig hordd magaddal, amíg a kívánságod valóra válik!

Ezt is szeretjük