Hogy alakulnak a pénzügyeid 2011-ben?

Születésnapod jóslata

Váratlan kiadások vagy kiszámítható anyagi gyarapodás? Mit hoz a sors számodra idén?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan kilábalunk a gazdasági válságból, és helyrebillen az egyensúly. Az 2011-es év számodra is ideális feltételeket teremt anyagi helyzeted megszilárdítására. Mindössze a hirtelen felindulásból elkövetett kiadásokra kell figyelned.

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és tudd meg, pontosan mit hoz a jövő, illetve mire érdemes ügyelned a következő hónapokban.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Karriered szempontjából igazán sikeres évnek nézel elébe, ám az anyagi elismerés még várat magára. 2011-ben kiváló lehetőségeket kapsz: több helyről is kecsegtető ajánlatokkal keresnek meg. Idén azonban elsősorban a szakmai fejlődésedre kell koncentrálnod, a pénzügyekkel ne foglalkozz túl sokat. Igyekezz először kiteljesedni a munkában, a megtollasodásra pedig még bővel lesz lehetőséged a jövőben.

Ha kedden születtél

Ha pénzügyi szempontból eddig nem érezted magad elég függetlennek, 2011-ben változik a helyzet. Egy váratlan előléptetés a nyár folyamán fizetésemeléssel is jár, de előfordulhat, hogy egy visszautasíthatatlan állásajánlattal találnak meg idén. Mindössze arra kell figyelned, hogy a hirtelen öledbe hullott plusz bevételt ne költsd el meggondolatlanul. Készíts hosszabb távú pénzügyi terveket!

Ha szerdán születtél

Az év eleje pénzügyi szempontból még kicsit döcögősen indul számodra, tavasztól azonban eljön a te időd. Elsősorban kiváló, kreatív ötleteidnek köszönhetően olyan munkalehetőségek birtokába jutsz, melyekről már régóta álmodtál. Nyár végére pedig egyértelmű lesz, hogy az izgalmas kihívások nem csupán arra adnak esélyt, hogy megmutasd, mit tudsz, de pénzügyi szempontból is jövedelmezőnek bizonyulnak.

Ha csütörtökön születtél

2011-ben komoly teher kerül le a válladról, minek köszönhetően lelkileg és anyagilag is felszabadulsz. Végre egy sereg olyan dologra jut energiád, mellyel eddig nem tudtál foglalkozni, nem mellékesen pedig félre is tehetsz valamennyit. Ha az ősz során olyan munkalehetőséget kínálnak, mely nem csupán magasabb fizetéssel, de költözéssel is jár, ne habozz sokat! Hidd el, a levegőváltozás jót tesz majd.

Ha pénteken születtél

Nem elég a kemény munka, 2011-ben egyfajta szemléletváltásra is szükséged lesz. Talán eddig úgy gondoltad, ha becsületesen és sokat dolgozol, annak előbb-utóbb meglesz a gyümölcse. Emellett azonban fontos, hogy üzleti érzékedet is fejleszd. Kérj segítséget pénzügyekben jártas baráttól, esetleg szakembertől, és készíts hosszú távú gazdasági terveket!

Karrier a számmisztika szerint

Ha karriered alakulására is kíváncsi vagy, illetve érdekel, milyen szakterületeken lehetsz sikeres, nézd meg videónkat!

Ha szombaton születtél

Idén elsősorban lassú gyarapodás várható, a 2011-es év megfontoltságra tanít gazdasági téren. Felejtsd el a meggondolatlan kiadásokat, ne vásárolj hirtelen felindulásból! Ha a pénzügyi előrelátásra nem úgy tekintesz, mint valami unalmas és konzervatív dologra, év végére akár komolyabb megtakarításod is összegyűlhet.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha vasárnap születtél

Az idei évben nem kell aggódnod a pénzügyek miatt. Szinte minden az előzetes tervek szerint alakul, kevés meglepetéssel kell számolnod. Mindössze egy tavasz végi váratlan kiadás húzhatja keresztül a számításaidat, ám néhány hét alatt helyreáll a rend. Sikereid miatt néhány ismerősöd irigykedve figyeli szakmai tevékenységedet - ne foglalkozz velük sokat, nem árthatnak neked.

OLVASD EL EZT IS!

  • munka
  • horoszkóp

Nagy karrierhoroszkóp

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp

Ezt is szeretjük