Melyik napon születtél?

Ez a pénzhozó varázslatod

Már jóval fizetés előtt kimerül a kereted, és lassan elborítanak a számlák? Hívd segítségül a természetfeletti erőket!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az idei év nem kedvezett az anyagiaknak. Ha a te pénztárcád sem a vastagságáról volt híres, ráadásul egyre jobban aggódsz amiatt, hogy hogyan bírod majd a karácsonnyal kapcsolatos kiadásokat, ideje bevetned a természetfeletti erejét. Tudtad például, hogy a zöld színnel nemcsak a karácsony hangulatát idézheted meg, hanem az anyagi helyzetedre is hatással lehetsz? A következő varázslatok révén a természetfeletti erők segítségével oly módon alakíthatod a körülményeket, hogy a végkifejlet számodra a lehető legkedvezőbb legyen, természetesen anélkül, hogy ezáltal bárkit is megkárosítanál.

Ne feledd azonban, hogy a rituálé csak akkor lesz hatásos, ha kellő érzelmi-gondolati töltéssel bír. Ha képes vagy bízni önmagadban és az életben, biztos lehetsz benne, hogy mindaz, amire valóban szükséged van, előbb-utóbb megérkezik.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Ennél a varázslatnál fontos, hogy legalább annyira akarj jót tenni egy másik emberrel, mint saját magaddal. Olyasvalaki jöhet számításba, aki nálad kedvezőtlenebb anyagi helyzetben van, és közel áll hozzád.

Fogj egy kisebb vagy nagyobb címletű bankjegyet, melyet nélkülözni tudsz, és cseppents rá pár csepp illóolajat. Ez lehet pacsuli, szantálfa, rózsa, fahéj vagy jázmin - a lényeg, hogy szeresd az illatát. Majd gyújts meg egy arany vagy zöld gyertyát, és húzd át fölötte a bankjegy mindkét oldalát. Ezután csomagold zöld papírba, és tedd egy borítékba. Címezd meg a borítékot a földi javakban szűkölködő ismerősödnek, ám a feladó helyét hagyd üresen, hogy az illető semmiképpen se azonosíthasson. Add postára a küldeményt.

Ha kedden születtél

Egy asztalra tegyél tiszta terítőt, arra pedig egy fém- vagy üvegtálat. Helyezkedj el kényelmesen, majd minél mélyebben lélegezz be és ki. Ha kellőképpen ellazultnak érzed magad, helyezz az edény jobb és bal oldalára egy-egy arany vagy zöld gyertyát, majd szórj bele kevés sót, valamint bazsalikomot vagy kakukkfüvet.

A karácsony 13 legfontosabb szimbóluma

Nézegess képeket!

Elolvasom

Gyújtsd meg a gyertyákat, majd folyamodj valamely felső erő vagy az univerzum segítségéért. Ezután írd fel egy papírdarabra, hogy mire lenne szükséged - ez lehet konkrét pénzösszeg, ingatlan vagy ingóság -, gyújtsd meg az egyik gyertyával, és dobd a tálba. A papír elégésével a varázslat befejeződik. A későbbiekben minél többször idézd fel magadban azt a régi igazságot, miszerint kérj, és megadatik.

Ha szerdán születtél

Helyezz el egy asztalon egy arany vagy zöld gyertyát. A lángja fölött húzz el egy bankjegyet kétszer - először az egyik, majd a másik oldala legyen közelebb a lánghoz. A legjobb, ha egy - ugyancsak zöld - kétszáz forintost használsz erre a célra, mivel ez a szín a bőséget szimbolizálja. Eközben képzeld el, hogy egyre nagyobb jólétben van részed - kedvedre vásárolsz az üzletben, szép ruhákat viselsz, egzotikus vidéken nyaralsz. Fontos, hogy mindezt ne csak lásd magad előtt, hanem a lehető legmélyebben át is éld. Ennek érdekében vond be a többi érzékedet - hallás, szaglás, tapintás - is a gyakorlatba.

Várd meg, amíg a gyertya leég, majd egy zöld gemkapoccsal rögzítsd a pénzt egy frissen készült fotódhoz, és tartsd a táskádban vagy a pénztárcádban. Valahányszor a kezedbe akad, idézd fel magadban a fenti vizualizációt.

Ha csütörtökön születtél

Egy nagyobb cserepet tölts meg földdel, majd a pereménél rakj ki egy kört pénzérmékből, de más, fémből vagy nemesfémből készült tárgyak is megfelelnek a célnak. A Merkúrhoz rendelt alumínium támogatja a hatékony kommunikációt, az arany, az ezüst és a réz felgyorsítja a pozitív energiák áramlását, az acél és a vas életerővel ruház fel, az ón pedig számodra szerencsésen alakítja a mindenkori körülményeket, az arany és a réz pedig közvetlenül vonzza be az anyagi javakat.

A tárgyak közötti üres területre szórj bazsalikom- vagy kapormagvakat, és rendszeresen locsold őket. Hamarosan előbújnak majd a növénykék, melyek a továbbiakban a jólétet szimbolizálják. Naponta minél több alkalommal képzeld el, hogy amint növekednek, te is egyre inkább bővelkedsz az anyagi javakban.

Ha pénteken születtél

Péntek reggel áztass be egy mágnesdarabot vízbe, és hagyd ott legalább délig. A szabad levegőn szárítsd meg - még jobb, ha némi napsütés is éri. Szórd meg vasreszelékkel - ha nem tudsz hozzájutni, egy-két apró vastárgy is megfelel a célnak -, majd tedd egy piros zacskóba. Helyezz el mellette valamilyen bőséget szimbolizáló tárgyat, például egy nemesfémből készült ékszert vagy érmét.

A zacskó feltétlenül legyen nálad, ha bármilyen, az anyagiakhoz közvetlenül vagy közvetetten kapcsolatos ügyet intézel, például bankba vagy állásinterjúra mész. Hetente-kéthetente - ugyancsak pénteki napon - áztasd be újra a mágnest, a nemesfém tárgyakat pedig mosd le folyó vízzel, hogy megszabaduljanak az időközben rájuk tapadt lehúzó energiáktól.

Ha szombaton születtél

Ezoterikus vagy ásványboltban szerezz be egy nagyobb sárga követ, például citrint vagy borostyánt, és négy kisebb zöld követ, például zöld ónixot. Folyó vízben vagy sóban alaposan tisztítsd meg őket, hogy megszabaduljanak a rájuk tapadt negatív energiáktól.

Helyezd el a sárga követ egy asztalon vagy polcon, és a négy égtáj szerint - északról indulva - rakd körbe a zöld kövekkel. Fontos, hogy az asztal vagy a polc olyan helyen legyen, ahol napsütés vagy hő éri, azaz ablak vagy fűtőtest, tűzhely közelében. Esténként - a kirakással ellentétes irányban összeszedve - tedd ezeket egy zacskóba, helyezd el otthonod középpontjában, és hints köré sót. Reggelenként tedd vissza őket az asztalra vagy a polcra - ez esetben a zöld köveket megint az óramutató járása szerint rakd ki a sárga kő köré.

Ha vasárnap születtél

Újhold estéjén halmozz öt kupac sót az asztalra, majd rakd körbe pénzérmékkel az óramutató járásával megegyező irányban, a 12-estől kezdve. A négy égtájnál helyezz el egy-egy arany vagy zöld gyertyát, és gyújtsd meg őket. Amíg égnek, képzeld el, hogy a sókupacok arannyá válnak, majd egyre nőnek, míg végül a lakás teljes területét beborítják.

Ezután a sót helyezd egy fedél nélküli edénybe, a pénzérméket pedig - a kirakással ellentétes irányban összeszedve - egy nyitott dobozba. Mindkettőt tedd az ablakpárkányra, és tartsd ott a következő teliholdig. Ekkor a sót oldd fel a vízben, majd öntsd a lefolyóba, a pénzérméket pedig add oda valakinek, akinek nagyobb szüksége van rájuk, mint neked.

Ezt is szeretjük