Ezt a 3 dolgot nézd meg a pasi hálószobájában: mindent elárul róla
Az ember jellemével kapcsolatban kevés árulkodóbb dolog van, mint a közeg, ahol él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hálószoba a legintimebb zug az ember életében, ezért ha a fiú ide invitál, érdemes körülnézned, mert sok hasznos dolgot megtudhatsz róla.

Elmondjuk, mit figyelj meg, és hogyan értelmezd a különböző dolgokat! Ezek az információk hasznosak lehetnek, mert sokszor több kiderül belőlük a másik érzelmeiről és személyiségéről, mint egy beszélgetésből.

A dekoráció

A szoba dekorációja árulja el a legtöbbet a tulajdonosáról, ennél jobban semmi sem tükrözi a személyiségét a helyiségben. Az alaposan megválogatott, stílusos díszítés, például a harmonizáló képek a falon, a mutatós dísztárgyak és a patikás rend arra utal, hogy a fiú érett, komoly gondolkodású, precíz, és szereti, ha minden a tervei szerint történik. Megfontolt, felelősségteljes és intelligens.

A tipikus tiniszoba tulajdonosa poszterekkel, CD-borítókkal, barátokkal közös fotókkal, focimezzel vagy más sportrelikviákkal dekorál, a helyiséget áthatja az illető hobbija és rajongásának tárgyai. Ebben az esetben egy vidám, jó humorú, könnyed stílusú fiatal sráccal van dolgod, aki a korának megfelelően gondolkodik.

Ha belépve szuperhősös szőnyeg, mesefigurás lámpa és plüssállatok fogadnak, az asztal pedig borítva van videojátékokkal, tudhatod, hogy egy gyermeki lélek lakja a szobát, és a fiú valószínűleg nagyon szórakoztató személyiség, de még nem nőtt fel.

Az ágy

Ha az ágy bevetetlen az érkezésedkor, az nem túl jó jel, hiszen általában a fiúk is készülnek a fontos vendég érkezésére, és legalább a látszatát fenntartják a rendnek a látogatás idejére. Egy összetúrt ágynemű két dolgot jelenthet: vagy egy nagyon rendetlen és elég lusta pasival van dolgod, vagy nem tulajdonított akkora jelentőséget a találkozásotoknak, mint kellett volna.

A szépen megvetett, pléddel letakart, díszpárnákkal körberakott ágy komoly, érett személyiségről árulkodik, ugyanúgy, ahogy az előző pontban a stílusos dekoráció. Ha viszont a fiú megigazította ugyan az ágyat, de látszik, hogy csak sebtében, az a legjobb a kapcsolatotok szempontjából, mert azt jelenti, hogy talán nála ez nem mindennapos rutin, de most mégis megcsinálta az érkezésed tiszteletére.

Ezt is szeretjük