2 oltári nagy hazugság, amit mindenki elsüt az első randin
Nagyon átlátszó!
A te szádon is kicsúsztak már a következő mondatok?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első randi mindig nagy kérdéseket vet fel, előtte sokat gondolkodsz azon, hogy mit mondj, hogyan viselkedj, és egyáltalán mi történik majd, ha valamit elrontasz, és rosszul sül el az egész.

A stressz és az igyekezet hatására aztán az ember képes olyasmit is mondani, ami nem száz százalékig fedi a valóságot. Íme, a leggyakoribb randihazugságok, amelyek után foghatod a fejed!

"Nem akarok komoly kapcsolatot"

Persze az első randin még nem kell kongatni az esküvői harangokat, de előfordul, hogy az ember túlságosan is lazának akar mutatkozni, és elhitetni a másikkal, hogy neki aztán mindegy, mi lesz ebből a dologból, úgy is jó, ha összejön, és úgy is, ha nem.

Általában a lányok esnek abba a hibába, hogy még a találkán is palástolják az érdeklődésüket a másik iránt, pedig ez olyan félreértésekhez vezethet, amelyek elkerülhetőek lennének, ha nem taktikáznának.

Nem lehet kijelenteni az első randin, hogy ebből csak életre szóló kapcsolat lehet, de azért érdemes finom jelekkel a pasi tudtára adni, ha komolyan érdeklődsz iránta, mert legalább kiderül, ha ő mást szeretne, és nem húzzátok feleslegesen egymás idejét

"Nekem is ez a kedvenc filmem!"

Sokan esnek abba a hibába, hogy füllentenek az ízlésüket illetően, csak azért, hogy imponáljanak a másiknak, legyen szó akár filmekről, zenéről, hobbiról, akár ételekről vagy más dolgokról. Ez azért sem szerencsés, mert később úgyis kiderül, ha nem mondtál igazat, és akkor elég rossz színben tűnsz majd fel.

Másrészt viszont te sem akarhatod, hogy meg kelljen játszanod magad a lebukás veszélyétől félve, ráadásul nem tisztességes a másikkal szemben, hogy valótlan képet mutatsz magadról. Bármennyire közhelyesen is hangzik, megszívlelendő tanács, hogy mindig add önmagad.

Ezt is szeretjük