3 vészjósló jel, hogy nem kellene elmenned a második randira
Egyetlen randevú még nem jelent garanciát arra, hogy több is lesz, szerencsére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első randin még semmi nincs kőbe vésve, és nem is szabad készpénznek venni, hogy lesz második. Olykor ez nagy könnyebbség, mert a találka tökéletesen alkalmas arra, hogy megtudd, egyáltalán akarod-e még látni a másikat ebben az életben.

Vannak olyan dolgok, amik arra figyelmeztetnek, hogy talán nem kellene megismételni a randevút. Az alábbi esetekben utasítsd el a meghívást!

Ha nem ugyanazt akarjátok

Érdemes egyértelmű jeleket küldeni a másik felé, és világosan fogalmazni a szándékaitokkal kapcsolatban, a félreértések elkerülése érdekében, így ugyanis sok kellemetlenségtől megkímélhetitek magatokat. Ha mégsem vagy biztos afelől, hogy a pasi nem csak játszadozik veled, kattints ide, és nézd meg, milyen intő jeleket kell észrevenned!

Ha egyikőtök igazi kapcsolatot akar, a másik viszont csak valami lazát vagy alkalmit szeretne, nincs értelme erőltetni a dolgot, és bebeszélni magadnak, hogy majd megváltoztatjátok egymás véleményét, mert valaki mindenképpen sérülni fog.

Ha te vagy az, aki komolyabban akarja a dolgot, egyszerűen mondd meg a srácnak, hogy részedről nem fog működni. Ha viszont ő az, aki jobban lekötné veled magát, de te nem szeretnéd, akkor ne szédítsd: jobb, ha még az elején töröd össze egy kicsit a szívét, mint ha később nagyon.

Ha kínos helyzetbe hoz

Az első randin hasznos dolgokat tudhatsz meg a másikról, sőt, magadról is, illetve arról, hogy miként működtök együtt. Ha úgy érezted, a srác bármivel is kellemetlen helyzetbe hozott - akár mások előtt, akár csak kettőtök közt -, jól gondold meg, hogy legyen-e második találka. Lehet, hogy nem is tudatosan csinálta a dolgot, de ha egy percig is kínosan érezted magad miatta, az jelezheti, hogy nem passzoltok össze.

Ha nem hagy békén

Akár kölcsönös volt a vonzalom, akár egyoldalú a pasi részéről, előfordulhat, hogy a randi után nem tudja visszafogni magát, és folyton veled akar beszélgetni. Ez még nem baj, de ha nem érti meg, hogy nem róla szól az egész napod, és megsértődik, esetleg folyamatosan hívogat vagy irkál, ha egy ideig nem vagy elérhető, az egy nagyon erőteljes figyelmeztető jel, hogy le kellene építened a srácot.

Ezt is szeretjük