Rosszat jelent, ha virágot hoz a párod? Őszinte válasz pasiktól
Tényleg vaj van a pasi füle mögött, ha egy csokor virággal lep meg? Megkérdeztük, íme, a válasz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elterjedt vélekedés a filmekből, viccekből, városi legendákból származó elmélet, hogy ha a pasi virágot visz a kedvesének, az azt jelzi, hogy bűntudata van valamiért.

Vajon van alapja ennek a feltevésnek? Megkérdeztük a fiúkat: íme, Márk - 21 -, Máté - 20 - és Norbi - 20 válasza.

- Rosszat jelent a virág?

- Mostanában sajnos nem divat a virág, pedig szerintem szép gesztus - kezdi Márk. - Ha én virágot veszek a barátnőmnek, azzal azt akarom kifejezni, hogy szeretem, és örülök, hogy van nekem. Viszont az butaság, hogy a virágból arra következtetnek, hogy a pasi rosszat csinált, biztos van ilyen is, de szerintem ez a ritkább.

- Tudom, hogy a lányok szeretnek kombinálni, de az túlzás, hogy rosszat jelentene egy csokor virág. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de ha valami nem stimmel, annak más jelei is vannak, valószínűleg nem a virág lesz az egyetlen gyanús dolog - mondja Máté.

- Jelenthet rosszat is. Ha bűntudatom lenne valamiért, én is próbálnám nyugtatni a saját lelkiismeretem, és ennek lehet egy módja az ajándékozás, de szerintem nem lehet általánosítani, és gonosz dolog a lánytól, ha rögtön rosszat feltételez a kedveskedő pasiról - hangzik Norbi véleménye.

- Mikor viszel virágot a barátnődnek?

- Általában ezt csak különleges alkalmakkor, például szülinapkor vagy évfordulón, ha soron kívül lepem meg, akkor inkább valami személyesebbet találok ki, ami illik az aktuális helyzethez - válaszol Márk.

- Nagyon ritkán veszek virágot, vagy ha igen, akkor is egy másik ajándék mellé, csokival, ékszerrel vagy valami mással, aminek a csajok örülni szoktak - mondja Norbi.

- Szeretem mindennek megadni a módját, elég romantikus típus vagyok, ezért előfordul, hogy egy sima szeretetroham miatt már virággal állítok be a barátnőmhöz - vallja be Máté.

Ezt is szeretjük