Követi a divatot a pasi? Rejtett dolgok, amiket elárul az öltözködése
Igaz a mondás, hogy nem a ruha teszi az embert, de sok minden leszűrhető az öltözködésből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem jó dolog külső alapján ítélni, de tagadhatatlan tény, hogy az első benyomásban nagy szerepe van az öltözködésnek is. A pasi stílusa sok mindent elárul.

Nézd meg, mit tudhatsz meg a srác személyiségéről már első ránézésre!

Sportos stílus

A sportos stílusnak is több változata ismert: van, aki a legutolsó trendek szerint válogatja össze a ruháit, és van, akinek inkább a kényelem az első. Jellemző a farmer, a pulcsi, valamilyen laza dzseki és az edzőcipő.

Az a srác, aki ilyen ruhákat hord, általában nem feszeng, és szereti a természetes dolgokat, helyzeteket. Nem sokat ad a látszatra, a tárgyi dolgok elé helyezi az érzelmi életet, és bár halad a korral, nem követi feltétel nélkül a modern eszméket.

Könnyebben meghódíthatod a személyiségeddel, mint a csinos külsővel, de csak akkor, ha nem játszod meg magad.

A sportos stílus nem csak a pasi öltözködésében mutatkozik meg: szívesen végez testmozgást, szeret kirándulni, túrázni, és valószínűleg a tévében is előszeretettel nézi a sportműsorokat.

Elegáns stílus

Ha a pasi divatos, leginkább ingben mutatkozik, és nem ritka, hogy az öltöny-nyakkendő kombó is előkerül, olyan sráccal van dolgod, akinek fontosak a formaságok. Valószínűleg udvarias, betartja az etikettet, ezért ne lepődj meg, ha alád tolja a széket vagy felsegíti a kabátodat. Azonban vigyázz, mert a tökéletes gentleman imidzs gyakran megtévesztő lehet.

Könnyen elolvadhatsz a srác sármjától, ám az ilyen pasi sok esetben tudja magáról, hogy bomlanak utána a lányok, és ezt ki is használja. A finom külső gyakran egy igazi rosszfiút rejt, ami csak még vonzóbbá teszi az illetőt, annak ellenére, hogy tudod, fájdalmas vége lehet.

Ami legfelül volt a szekrényben

Sok pasi nem válogatja össze előre nagy műgonddal, hogy mit vesz fel, és nem is izgatja különösebben, hogy hogy néz ki, csak felkap egy nadrágot egy pólóval, és indulás. Ez a srác egyáltalán nem a külsőségeknek él, számára a belső értékek a fontosak, és a barátait, partnerét is azok közül választja, akik hasonló véleményen vannak.

Őt nem fogod lenyűgözni tárgyakkal, sokkal fontosabb számára az őszinteség, és imponál neki, ha sok közös van bennetek. Nagyon kötődik a családjához, és csak kevés embert enged magához közel, de ők gyakran élete végéig mellette maradnak.

Ezt is szeretjük