Mit nézel meg először a pasin? Ezt árulja el a személyiségedről
Mi az, ami alapján eldöntöd, hogy tetszik-e egy srác, vagy nem? A személyiségedről árulkodik!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a belső értékek nagyon fontosak, az első benyomást mégis a külső befolyásolja, hiszen ilyenkor még semmit nem tudsz a másikról, csak azt, amit látsz.

De mi az az egy valami, amit először megnézel egy pasin? Sokat elárul rólad! Íme, a három legtipikusabb dolog.

A szeme

Ha szembejön egy pasi, és a szeme az első, amit megvizsgálsz, biztosan ismered, sőt, alkalmazod is a mondást, miszerint a szem a lélek tükre. Fontos számodra, hogy egy fiú tekintete beszéljen, és amikor belenézel, reméled, hogy nem csupán egy átlagos szempárt látsz majd. Ugyanez a helyzet, ha nemcsak a szemét, de az egész arcát mustrálod.

Romantikus alkat vagy, szereted megélni az érzelmeidet, szívesen beszélsz róluk, és ezt a párodtól is elvárod. Ha olyan hangulatban vagy, akár művészi eszközökkel is kifejezed, ami a lelked mélyén lapul, legyen ez akár a zene, a festészet vagy a költészet.

Fontosak számodra a meghitt emberi kapcsolatok, nemcsak a szerelem, de a család és a barátság esetében is. Őszinte vagy, és mástól is nehezen viseled a füllentést. Néha hajlamos vagy egy kicsit túlreagálni a dolgokat, olykor igazi drámakirálynő tudsz lenni.

Mit néznek meg a pasik egy lányon?

Vajon azt is tudod, hogy a fiúk mit vesznek szemügyre először a csajokon? Mi megkérdeztük tőlük: kiderül a videóból!

A keze

Ha a pasi kezét nézed meg először, valószínűleg - még ha tudat alatt is - arra vagy kíváncsi, mennyire ápolt a srác. Gyakorlatias vagy, és szereted már jó előre tudni, mivel állsz szemben. Elengedhetetlen feltétel számodra, hogy az ideális pasi igényes, de férfias legyen.

Szeretsz irányítani, de mindezt úgy teszed, hogy a másik fél nem veszi észre, és sokszor a te akaratodat érzi a sajátjának. Néha hajlamos vagy megmondani a másiknak, hogy mit hogyan kellett volna tennie, de arra vigyázol, hogy a világért se alázd meg mások előtt. Ennek ellenére elvárod, hogy egy pasi erős legyen, mind fizikailag, mind lelkileg.

A cipője

Sokat adsz a külsőségekre, ha a cipő vagy más ruhadarab az, amit először megnézel egy fiún. Követed a divatot, és fontosnak tartod, hogy az, aki veled jár, szintén így tegyen. Sok mindent le tudsz szűrni már az öltözködésből is, és a megérzéseid általában nem csalnak. Arra azonban vigyáznod kell, hogy ne ítélj kizárólag a külső alapján, és ne hozz elhamarkodott döntéseket!

Ezt is szeretjük