Mit kaptál ajándékba a sráctól? Ezt árulja el a valódi érzéseiről

Mit kaptál a pasidtól? Ékszert vagy könyvet? Esetleg egyedi ajándékot? Ezt jelenti!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karácsonykor még a távoli ismerősök is gyakran meglepik egymást valami aprósággal - természetes, hogy a pasidtól is ajándékot kapsz.

Cseppet sem mindegy azonban, hogy pontosan mi is ez az ajándék. Természetesen nem az értéke számít, ugyanakkor arról is árulkodhat, milyen érzelmeket táplál irántad valójában a srác.

Ajándékboltokban beszerezhető apróságok

Mindegy, hogy plüssmaci, képkeret vagy bögre, az erre szakosodott boltokban beszerezhető sablonmeglepetések arról árulkodnak, hogy a srác inkább kötelező formaságnak tekinti az ajándékozást, és nem töltött sok időt azzal, hogy elgondolkodjon rajta, mit is szeretnél.

Valószínűleg nem teljesen reménytelen a kapcsolatotok, hiszen a pasi fontosnak tartotta, hogy adjon neked valamit, de a jelek szerint az érzelmei még nem mélyültek el.

Ha megpróbálta valamivel személyesebbé tenni az ajándékodat - például a közös fotótok díszíti a bögrét -, akkor nyitott lehet arra, hogy hosszabb távon valami komolyabb is kialakuljon köztetek, egyelőre azonban semmi biztosan nem várhatsz el tőle.

Ékszer

Az ékszer klasszikus ajándéknak számít, ám alapvetően más minőséget képvisel, mint az ajándékboltokban beszerezhető apróságok.

Mivel értékes, elegáns és személyes, ha egy férfi ékszert ajándékoz - még akkor is, ha az anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé, hogy egy drágább darabbal lepjen meg -, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy te is hasonlóan értékes vagy a számára. Szinte biztos lehetsz abban, hogy tisztel és becsül.

Könyv

A könyv szép ajándék, ám egészen másfajta üzenetet hordoz, mint az ékszer, ugyanis nem a külsődet, hanem a belsődet ékesíti, így vélhetően egy belső tulajdonságod az, amit a pasi különösen értékesnek tart.

Elképzelhető, hogy fontosak számára a beszélgetéseitek, ad a véleményedre, és különleges helyet töltesz be az életében, de vonzalma irántad inkább baráti, mintsem fizikai természetű.

Amit csak te értesz

Külön kategóriát képeznek azok a meglepetések, amelyek csak kettőtök számára bírnak jelentéssel, például egy közös élmény kapcsán. Egy ilyen ajándék egyértelműen az összetartozást hivatott megerősíteni, vagyis a srác azt szeretné, hogy ha az, amit tőle kapsz, különleges lenne - ahogyan a kapcsolatotok is egészen egyedi.

Ha ilyet kapsz, szinte biztos lehetsz benne, hogy a srác sokat gondolkodott azon, miképpen fejezheti ki leginkább az irántad való érzelmeit - ez pedig nagy valószínűséggel arra utal, hogy fülig szerelmes beléd.

Ezt is szeretjük