Mennyire hűséges a pasi? A keresztneve elárulja róla!

Szeretnéd tudni, kell-e tartanod attól, hogy a pasi félrelép? Akkor hívd segítségül a számmisztikát!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Könnyű lenne az élet, ha az ember lánya előre tudná, hogy álmai hercege félre fog-e lépni, vagy biztos lehet a hűsége felől.

7 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyan

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze vannak jelek, amiből következtetni lehet erre, de a számmisztika erejét is bevetheted, hogy megtudd, milyen személyiséget rejt a srác keresztneve.

Így számolj!

Írd le a srác keresztnevét - ne a becézett változatot, hanem azt, ami a személyi igazolványában is szerepel. Add össze a betűkhöz tartozó számokat, majd tedd egyjegyűvé. A hosszú magánhangzókat rövidnek vedd. A Dániel név értékét például így számold ki: DÁNIEL = 4+1+5+1+5+3 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1 a számérték.

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7


 

1-es alapszám

Az 1-es számérték olyan pasit jelez, aki szereti, ha történik valami, állandóan új kihívásokat és új izgalmakat keres. Az élet mellette igazi kaland, emellett azonban a srác mély érzésű is, aki igazán tud szeretni. Bár a szerelme stabil, apró flörtökre akkor is hajlamos lehet, és nehezen áll ellen a csábításnak.

2-es alapszám

A 2-es számérték általában józan gondolkodású, stabil pasihoz rendelhető, aki nem keresi a kalandokat, és a kapcsolatai többnyire hosszú távúak. Ha mégis más lányok társaságában látod, valószínűleg akkor sem kell aggódnod, hiszen szívesen ismerkedik és beszélget, de kicsi rá az esély, hogy a megcsaláson járna az esze.

3-as alapszám

Ha a pasidhoz a 3-as szám tartozik, elképzelhető, hogy te voltál az, aki kezdeményezett, amikor összejöttetek. Ezek a fiúk ugyanis többnyire félénk, visszahúzódó természetűek, ám ha feloldódnak, rendkívül szórakoztatóak tudnak lenni. Ne feledd viszont, hogy alamuszi macska nagyot ugrik - lehet, hogy a srác maga soha nem kezdeményezne egy másik lánynál, de ez nem jelenti azt, hogy ellen is áll a kísértésnek, ha valaki megkörnyékezi.

4-es alapszám

A 4-esek igazi szabad lelkek, akiket nehéz kordában tartani. Az érzelmeik általában gyorsan fellángolnak, de ugyanilyen gyorsan ki is hunynak. Mégsem kell különösebben tartanod attól, hogy a srác félrelép, mert a 4-esek egyenes utat járnak: ha a párod más irányába kezd el tendálni, sokkal valószínűbb, hogy eléd áll, és őszintén megvallja, hogy ki akar lépni a kapcsolatból, mint hogy félrelép.

5-ös alapszám

Az 5-ös számértékű fiúk számára nagyon fontosak a külvilág visszajelzései, és sokat adnak a megjelenésükre. Éppen ezért a hódítás az ő esetükben nemcsak akkor szükségszerű, ha kapcsolatra vágynak - számukra ez egy kihívás, illetve az énképük erősítése is. Valószínűleg egy stabil kapcsolatban is nehezen tudja majd megállni a srác, hogy flörtöljön, de komoly félrelépésre kisebb az esély.

6-os alapszám

A 6-os az igazi romantikus típus, aki bár sohasem vallaná be, mégis az igazit keresi. Magabiztos, és jó a humora, ezért a lányok imádják, és ő is jól érzi magukat a társaságukban, de semmi komolyabba nem megy bele, amíg meg nem ismeri azt, aki mellett úgy érzi, valóban önmaga lehet. Ha pedig egyszer tényleg szerelmes lesz, megbecsüli, hogy rátalált a másik felére, így eszébe sem jut majd félrelépni.

7-es alapszám

A 7-esek igazi szabad szellemek, akik nehezen férnek a bőrükbe, és úgy érezhetik, hogy megfulladnak egy hagyományos keretek közé szorított kapcsolatban. Bár többnyire őszinték és mélyérzésűek, előfordulhat, hogy félrelépnek - igaz, ők ezt többnyire nem tekintik megcsalásnak, hiszen az érzelmeik továbbra is tiszták, csak az ösztöneiket engedik szabadjára.

8-as alapszám

A 8-asok a harmóniát keresik: stabil kapcsolatra vágynak, de nem akarnak lemondani az újdonságok nyújtatta izgalomról sem. Szervezzetek minél több közös programot, próbáljatok ki új dolgokat, és járjatok el együtt szórakozni. Engedd, hogy a srác minél több oldaladat megismerje, mert ha az összes randi során a tévé előtt ülve köttök ki, akkor könnyen lehet, hogy hamarosan máshol keresi majd az új impulzusokat.

9-es alapszám

A 9-es számértékű fiú a legnagyobb valószínűséggel akkor csal meg, ha megpróbálod állandó ellenőrzés alatt tartani. Ilyenkor ugyanis úgy érzi, hogy megfosztod a személyes terétől, és a menekülési útvonalat keresve könnyen lehet, hogy egy másik lány karjaiban köt ki. Ha azonban hagyod, hogy élje a maga életét, jó eséllyel eszébe sem jut majd, hogy félrelépjen.

Ezt is szeretjük