Nem csak a liszt és az olaj fogy: a legfurcsább dolgok, amiket nagy tételben vásároltak fel
Bár a bolthálózatok többször jelezték, hogy nincs szükség pánikra, mindenkinek jut elegendő élelmiszer, sokaknál süket fülekre találtak.

koronnavírus vásárlás nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emberek tömegei rohamozták meg a boltokat, és ürítették ki a polcokat a koronavírus kitörése miatt világszerte. Sok helyen gondot okozott, hogy egyesek annál jóval többet vettek, mint amire tényleg szükségük van, felvásárolva mások elől a mindennapokhoz szükséges alapélelmiszereket. 

Miközben az üzletek külön felhívták a figyelmet arra, milyen fontos most mások támogatása, hogy biztosan mindenki hozzájusson a mindennapokhoz szükséges alapanyagokhoz és egyéb háztartási dologhoz, úgy tűnik, sokan inkább jó alaposan betáraztak.

Pánikvásárlás

Amerikában az elmúlt hetekben a vásárlások száma több mint a duplájára nőtt, főleg a fóliázott húsokból, fagyasztott zöldségekből, vajból és palackozott ásványvizekből fogyott a legtöbb. Míg sokan betáraztak több liter tejet, több száz óvszert vagy egy egész polcnyi WC-papírt, és minden mást, amit csak el lehet képzelni, akik már csak a lerabolt polcokkal szembesültek, képeket készítettek a pánikvásárlásról. A friss fotókon jól látszik, kinek mire van igazán szüksége.

(Kiemelt kép:  MTI/EPA/Etienne Laurent )

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük