Igazi biciklisutakat rajzol a gyerekeknek a férfi a garázsa elé: látszik, mennyire imádják

Észrevette a férfi, hogy egy szomszéd kisgyerek állandóan az ő kocsibehajtóján biciklizik. Úgy érezte, ideje cselekedni.

gyerek utacska

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Naponta érzékelt a férfi garázsa elé felszerelt biztonsági kamera betolakodókat. Kiderült, hogy egy kisfiú kormányozza biciklijét a behajtóra, ami eleinte idegesítette a lakót, később kitalált egy kreatív megoldást.

Az USA állambeli Salt Lake City kertvárosi részében élő férfi felesége szolgáltatta az ötletet, miszerint ha már ennyire előszeretettel használja a gyerek a behajtót, akkor rajzoljon neki oda biciklis utat.

Versenypálya a garázs előtt

A pár elhatározta, hogy egy gyerekbarát versenypályát készít a garázs elé egyszerű kréta segítségével. Akárhányszor esik, mindig új, változatos formájú utakat terveznek. Idővel egyre bonyolultabb és kidolgozottabb pályák születtek a betonra.

- Már nem is tudom eldönteni, ki szórakozik jobban: a kisfiú vagy én - mondja a férfi a videóban.

Annyira népszerű lett a rögtönzött versenypálya, hogy már a szomszédságban élők, fiatalok-idősek egyaránt használják. Az a család, aki megihlette őket a pálya kialakításához, még köszönetnyilvánításképpen integetett is a kamerának.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Egy borongós, járványos időszak legszebb része vette kezdetét - mondta a férfi, aki a CanyonChaseres Youtube csatorna egyik ötletgazdája, melyben különböző motorbiciklikkel mutat be technikákat, és véleményezi, értékeli a járműveket.

8 gyönyörű kerékpárút Budapest mellett: csodálatos élmény végigbringázni rajtuk

Budapesttől elérhető távolságban számos izgalmas, gyönyörű útvonal és látnivaló bújik meg, amely két keréken is könnyen felfedezhető. 

(Kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük