Igazi biciklisutakat rajzol a gyerekeknek a férfi a garázsa elé: látszik, mennyire imádják
Észrevette a férfi, hogy egy szomszéd kisgyerek állandóan az ő kocsibehajtóján biciklizik. Úgy érezte, ideje cselekedni.

gyerek utacska
beauty and style
Top olvasott cikkek

Naponta érzékelt a férfi garázsa elé felszerelt biztonsági kamera betolakodókat. Kiderült, hogy egy kisfiú kormányozza biciklijét a behajtóra, ami eleinte idegesítette a lakót, később kitalált egy kreatív megoldást.

Az USA állambeli Salt Lake City kertvárosi részében élő férfi felesége szolgáltatta az ötletet, miszerint ha már ennyire előszeretettel használja a gyerek a behajtót, akkor rajzoljon neki oda biciklis utat.

Versenypálya a garázs előtt

A pár elhatározta, hogy egy gyerekbarát versenypályát készít a garázs elé egyszerű kréta segítségével. Akárhányszor esik, mindig új, változatos formájú utakat terveznek. Idővel egyre bonyolultabb és kidolgozottabb pályák születtek a betonra.

- Már nem is tudom eldönteni, ki szórakozik jobban: a kisfiú vagy én - mondja a férfi a videóban.

Annyira népszerű lett a rögtönzött versenypálya, hogy már a szomszédságban élők, fiatalok-idősek egyaránt használják. Az a család, aki megihlette őket a pálya kialakításához, még köszönetnyilvánításképpen integetett is a kamerának.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egy borongós, járványos időszak legszebb része vette kezdetét - mondta a férfi, aki a CanyonChaseres Youtube csatorna egyik ötletgazdája, melyben különböző motorbiciklikkel mutat be technikákat, és véleményezi, értékeli a járműveket.

8 gyönyörű kerékpárút Budapest mellett: csodálatos élmény végigbringázni rajtuk

Budapesttől elérhető távolságban számos izgalmas, gyönyörű útvonal és látnivaló bújik meg, amely két keréken is könnyen felfedezhető. 

(Kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük