Így nagyon ritkán lehet látni a holdat: ezek a fotók becsapják az agyat is

A fotós nagyon látványos képeket készített a holdról és a napról is.

Hold nyitó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Krutik Thakur, indiai fotós már évek óta foglalkozik a hold és a nap különböző fázisainak megörökítésében. A gyönyörű képeknek sziluettek segítségével ad narratívát.

Korábban a nyers fotókat mindig átszerkesztette, hogy elérje az égitestek azon állását, amiket szeretett volna láttatani, ám ezekkel az alkotásaival nem volt maximálisan elégedett. Így 2021 januárjában elhatározta, hogy új kihívások elé állítja magát, és kisebb utómunkálatokat leszámítva nem eszközöl semmilyen változtatást.

Optikai illúziók a holdról és a napról

Ugyan a fényképeket így sokkal nehezebben tudta megkomponálni, és időigényesebbé is vált, megérte belevágni a folyamatba. Számos csalódás érte útja során, de imádta azt az érzelmi hullámvasutat, ami elkísérte, és azt, hogy összességében sikerült végrehajtania, amit eltervezett. Az Instagram-oldalán megtekinthető összes fényképe mögött gondos tervezés áll, még a pontos helyszíneket is előre felkutatta, és ha hirtelen beborult az ég, akkor minden gondos előkészülete dugába dőlt. Érdemes megtekinteni látványos képeit a napról és a holdról, mert ilyen fotókat csak nagyon ritkán lehet róluk látni.

(Cikken belüli- és ajánlóképek forrása: Krutik Thakur / Instagram, Krutik Thakur / BoredPanda, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük