Tündéri magyar videó terjed az interneten: így örült az idős bácsi a kiskutyának

A kedves kis videó azonnal könnyet csal a szemekbe.

Nagypapa kiskutya videó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sajnos a világ manapság tele van rengeteg negatívummal, pont emiatt van szükség az olyan történetekre, amik megmelengetik a szívet, és örömet okoznak. Egy magyar TikTok-videó pont ilyen, hiszen egy kedves családi pillanatba enged betekintést, és azonnal mosolyt csal az arcokra.

A felvételen egy nagypapa látható, aki különleges meglepetést kapott családjától: egy kis tacskókölyök lapult a dobozban, aki már azelőtt leleplezte magát, hogy a bácsi kinyitotta volna az ajándékot. Az idős úr ezután kedvesen üdvözölte az aranyos kis négylábút, és jól látszik, hogy azonnal a szívébe zárta.

Megható felvételen a nagypapa és a kiskutya barátsága

A videó feltöltője a bácsi legnagyobb unokája, aki elárulta, hogy a nagypapája szeretett tacskója idén ment el 14 évesen, akivel korábban mindent együtt csináltak. A bácsi nagyon szomorú volt, hiányolta kutyusát, és szeretett volna egy új kis barátot, sokat gondolkoztak azon is, hogy menhelyről fogadnak örökbe. Végül a család talált egy tacskókölyköt, amit húsvétkor lehetett elhozni, így ünnepi meglepetésként kapta a nagypapa az aranyos kis állatot. A kiskutyát Mackónak nevezték el, és már az első pillanattól őszinte és tiszta szeretetet éreztek egymás iránt, ami jól látszik a felvételen is.

@lilimate_ Nincsenek szavak🥰 #puppy #puppylove #puppytiktok #grandpa #suprise #fy ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

Mackó már jól beilleszkedett a családba, az idős úrral remekül megtalálták a közös hangot, de szeret a cicával is mókázni, délutánonként pedig a kisebb unokájával játszanak, így lefárad estére, és végigalussza az éjszakát. Mivel a család kétgenerációs házban él, ezért mindig van, aki gondoskodik az állatokról. A nagypapa egyáltalán nem számított a meglepetésre, a videó végén szavaiban minden boldogság benne van, és azóta is gyakran elmondja, mennyire örül az új kis barátjának. A TikTokon már 40 ezernél is több felhasználó kedvelte a kedves családi pillanatokat, a hozzászólások között pedig sokan leírták, hogy megkönnyezték a videó nézését, valamint hogy ezt tartják a legcsodálatosabb felvételnek az egész platformon.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Idősödő kutyákról készít gyönyörű képeket a fotós

A kutyák utolsó éveikben is elképesztő szeretetet tudnak adni.

Idősödő kutyákról készít gyönyörű képeket a fotós: megfáradtan, őszülő bundával is imádni valók

A kutyák utolsó éveikben is elképesztő szeretetet tudnak adni.

Elolvasom

(Borítókép és videó forrása: lilimate_ / TikTok - a feltöltő engedélyével)

Ezt is szeretjük