Együtt utazza körbe a világot a macska és a kutya: aranyos képeken a barátságuk

Henry és Baloo csodálatos kalandokat éltek át együtt, miközben szembementek minden sztereotípiával.

Kutya-macska barátság fotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kutyát és a macskát valószínűleg a legtöbben egymás ellenségeiként ismerik, hiszen a különböző mesékben és történetekben mindig így jelentek meg. Bár sok esetben van ennek valóságalapja, a két állat gyakran igen szoros barátságot is köthet - erre pedig Henry és Baloo példája a bizonyíték.

Cynthia Bennet és párja Coloradóban élnek, és nyolc évvel ezelőtt fogadták örökbe egy menhelyről Henryt, akit, mint mondják, nem ők választottak, hanem a kutya döntötte el, hogy velük szeretne élni. 

Aranyos fotókon a kutya és a macska barátsága

A pár imád utazni és túrázni, és kétségük sem volt afelől, hogy kalandjaikra magukkal viszik a családtagnak számító Henryt is. Egy idő után azonban úgy érezték, szeretett kutyájuk magányos lehet, így szintén egy menhelyről fogadták örökbe Baloot. A kutya és a cica egyből összebarátkoztak, és együtt járták be a világ legszebb tájait. Sajnos gazdáik szomorú hírről számoltak be március 30-án: Henry örökre lehunyta szemét szerető családja körében.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: henrythecoloradodog / Instagram)

Ezt is szeretjük