8 háziállat, akit nem kellett volna otthon hagyni egyedül: apokalipszist idéztek elő a lakásban

Ezek a kedvencek alaposan felforgatták a házat.

covkep
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kutya vagy macska, imádjuk őket, hiszen kis szeretetgombócokról van szó, és még akkor sem tudunk rájuk haragudni, amikor hála dolgos mancsaiknak, apokalipszis fogad otthon.

Megesik ugyanis, hogy ezek a helyes kis négylábúak nem szívesen maradnak egyedül a lakásban. Unatkoznak, esetleg frontérzékenység miatt izgágák, vagy egyszerűen rosszul viselik a gazdi távollétét. Utóbbit mindenképpen érdemes átgondolni, és akár szakember segítségéért is folyamodni, hogy az állat pszichésen ne sérüljön. Akárhogy is, szeretett kedvenceink, ha valamihez, akkor ahhoz nagyon értenek, mivel üssék el magányukban az időt. Ezt fényképek is bizonyítják, ugyanis világszerte megannyi gazdi fotózza le a kutyusa vagy cicája okozta káoszt.

8 fotó a tettesekről

Csúnya szidás helyett jobb nevetni egy nagyot és fényképezőgépet vagy mobilt ragadni: ezek az aranyos állatok már a tekintetükkel is elérhették, hogy a gazdik ne haragudjanak rájuk.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük