A világ leghangosabb állata egy mindössze 2 centis garnélarák: 8 érdekesség az állatvilágból, ami sokakat meglep

Az állatvilág hihetetlenül különleges, tele izgalmas tényekkel.

GettyImages-1321803204

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elképzelhetetlen a változatosság, ami az állatvilágot jellemzi: a mintegy 8,7 millió faj megannyi izgalmas, érdekes, meglepő tulajdonságot sorakoztat fel.

Egyesek sokkal hangosabbak annál, mint amit a méretük alapján feltételezne az ember, másokat fehérnek látjuk, holott valójában teljesen feketék. Olyanok is vannak, amelyek különleges színüket életmódjuknak köszönhetően kapják, sőt vannak, amelyek meglepően gyorsan, nagy távon, vagy éppen hátrafelé tudnak repülni. A következő képeken igazán váratlan és különleges oldaláról ismerheted meg azokat a fajokat, melyeket már sokszor láttál, vagy éppen még soha.

8 érdekes állati tulajdonság

Hangos garnélaráktól a hátrafelé repülő madárig: nehéz lenne eldönteni, melyik faj rendelkezik a legérdekesebb tulajdonsággal.

(Képek: Getty Images.)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük