6 kép, ami bizonyítja, hogy a kutyák igazi egyéniségek: azonnal látszik a személyiségük
Minden kutya igazi egyéniség, kedvenc tárgyaikon keresztül bepillantást nyerhetünk az életükbe.

GettyImages-1098026264
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alicia Rius fotóival megmutatta, milyen sokszínű kis egyéniségeket rejtenek a kutyusok magukban. Két képet készített a tehetséges nő, az egyiken maga a kifejező arcú eb, a másikon pedig az életét bemutató apró tárgyak láthatóak.

Akárcsak az emberek, a kutyusok is kötődnek egyes tárgyaikhoz, amiket hurcibálnak magukkal, a közelükben tartanak, vagy akár meg is esznek. Ezek a személyes holmik mind-mind bepillantást engednek egyenesen a szívükbe és az elméjükbe. 

A kutyák személyisége

Az ötlettől vezérelve Alicia Rius pár évvel ezelőtt el is készítette fotósorozatát a kiválasztott kutyusokról és kedvenc tárgyaikról, amit Instagram-oldalán is megosztott. Azóta több magazinban felbukkantak különleges képei, hiszen sokakat elvarázsolt a módszere, ahogy a spanyol nő a kutyusok jellemét egyetlen montázzsal bemutatja. Ismerd meg az ebek életét és egyéniségét!

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: aliciariusphoto / Instagram, aliciariusphotography, borítókép forrása: Getty Images Hungary, a képek felhasználását  Alicia Rius engedélyezte )

Ezt is szeretjük