Hányas szám alatt van a munkahelyed? Így érhetsz el sikereket a számmisztika szerint

A számok különféle energiákkal befolyásolják karriered.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Biztosan neked is van olyan, hogy hétfőn még nagyon hétfő van, pénteken már nagyon péntek, fáradtnak, stresszesnek érzed magad, túl sok a feladat, a nyakadba szakadó plusz tennivalók végeláthatatlan sora, és túl rövidek a határidők.

Bizony sok kitartás kell ahhoz, hogy bírd, a kitartáshoz viszont lelkesedés, amit a dicséret és a siker hatékonyan tudnak doppingolni. A számmisztika most segít abban, hogyan lehetsz sikeres munkahelyeden.

Munkahelyed házszámának számjegyeit add össze, és addig ismételd ezt, ameddig egyjegyű számot nem kapsz eredményként. Például, ha az 41, akkor a te számod 4+1=5-ös lesz. Ha a munkahelyed házszáma több számból is áll, például 21-23, akkor a 21, 22 és 23-as számokat, tehát minden beleértett számot adj össze, és járj el az előbbiek szerint.

Ezután keresd ki a listából a kapott számot, és olvasd el, miként lehetsz sikeres a munkahelyeden.

1-es

Ha az 1-est kaptad eredményként, munkahelyeden azt értékelhetik legjobban, ha önálló vagy, tehát nem igényelsz sok segítséget feladataid elvégzéséhez, és nem bizonytalankodsz, hanem döntesz, ha egy kérdésbe ütközöl. Ambiciózusságod úgyszintén imponálhat a főnökeidnek, de vigyázz, ne ess túlzásokba, mert ellenkező hatást érhetsz el.

2-es

Törekedj arra, hogy főnököddel bizalmi kapcsolatot tudj kialakítani. Igyekezz számára nélkülözhetetlen lenni, figyelj oda minden rezdülésére - persze ne értelmezd mindezt pincsikutya szerepkörként, inkább csak úgy, hogy légy megbízható, és lehessen rád számítani. Ezzel a hozzáállással kiérdemelheted felettesed bizalmát, és egyre feljebb kerülhetsz a ranglétrán.

3-as

Nálad lényeges összetevője a sikernek a személyiség. Nagyon fontos, hogy munkahelyeden emberi tudj maradni: ne légy beszürkült, robotszerű dolgozó. Emelkedj ki vidámságoddal, lendületességeddel a többiek közül! Ha színes egyéniség vagy, jól tudsz kommunikálni, kreatív vagy, laza és vicces, mindemellett jól működsz csapatban, munkádban nagy sikereket érhetsz el.

4-es

Munkahelyeden fontos, hogy klasszikus értékek szerint éld a mindennapjaidat. Ne légy harsány, kihívó, nagyhangú, ellenben légy megbízható, tájékozott, naprakész és sikerorientált. Vedd komolyan a munkádat, és képezd magad! Látogass olyan oktatási intézményt, ami elmélyíti vagy kiegészíti tudásod, tanulj nyelvet, járj tanfolyamokra! Ez jelentheti a sikeres karriered felé az utat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

5-ös

Ha az 5-ös számot kaptad eredményként, munkahelyeden nagyon fontos lehet a kommunikáció, legyen szó akár a mindennapi kérdések megoldásáról, akár új ötletek hozásáról, akár kreatív munkáról. Nálatok folyamatos lehet a pörgés, és úgy lehetsz sikeres, ha ezzel a tempóval te is megpróbálod felvenni a ritmust. Tartsd az iramot, és hozz jó ötleteket, így leszel jó munkaerő.

6-os

Ha a 6-ost kaptad eredményként, úgy lehetsz sikeres, ha alkalmazkodsz ahhoz az alkotó szellemű légkörhöz, ami nálatok a munkahelyen él. Nagyon fontos, hogy képessé válj folyamatosan újat letenni az asztalra, építő jelleggel hozzáállni a munkához, valamint lankadatlanul törekedni a fejlesztésre. Szükséged lesz a kreativitásodra, hogy sikeres lehess.

7-es

Munkahelyedhez a 7-es szám tartozik? Ebben az esetben sajátos vibrációja van a helynek, erős szellemi energiák uralkodhatnak ott. A sikerhez nagyon fontos nálatok az ész. Ha eszes vagy, gyorsan tudsz gondolkodni, megoldási javaslatokat hozni, alternatívákat felsorakoztatni, akkor sikeres lehetsz. Mindemellett a tájékozottság és olvasottság is adu ász lehet a kezedben.

8-as

Nagyon szép karrierre számíthatsz, ugyanis a számmisztika szerint a legjobb helyen vagy, ahol csak lehetsz: a 8-as sikeres karrier száma ugyanis. Azért persze tenned is kell, hogy ez összejöjjön. Légy gyakorlatias, pontos, naprakész, és nagyon hasznos lehet, ha elmélyülsz a tárgyalástechnika ismereteiben. Lehet ugyanis alkalom, hogy elő kell majd venned ezt a tudásod.

9-es

Családias, baráti légkör uralkodhat nálatok, ez a 9-es szám ugyanis pozitív érzelmeket vonzhat a munkahelyedre. A sikerhez esetetekben a közös munka az, ami elvezethet, az összetartás, az egy mindenkiért, mindenki egyért elve. Ha ezzel tudsz azonosulni, akkor sokra viheted munkahelyeden, és nagy eséllyel hosszú távon fognak számítani a munkádra.

Ezt is szeretjük