Mi az irányítószámod? Ezt mondja lakásodról a számmisztika

Békés, boldog az otthonod, vagy talán negatív erők hatnak rá? A számmisztika elárulja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mindennapokban megannyi szám és számsor vesz minket körül: dátumok, telefonszámok például, és ezek mindegyike befolyással van életünkre, hiszen a numerológia szerint minden szám energiákat hordoz, ezáltal a minket kísérő számok különféle jó és rossz dolgokat vonzhatnak be életünkbe.

A születésnap mellett, ami egész életünket végigkíséri, a lakhelyünkhöz kapcsolódó számok, úgymint házszám, emelet és ajtó, illetve irányítószám. Mivel településen belül azért előfordul a költözés - például egyik albérletből a másikba -, az irányítószám a legállandóbb számsor.

Nézd meg, a te irányítószámod milyen számjegyekből áll, és keresd ki a listából, miket vonz be az életedbe! Ha nulla is van benne, azt értelmezd a lehetőségek számaként, vagyis amire törekszel, arra billenhet a mérleg nyelve. Ha egy szám többször is van, a hozzá tartozó leírás hatványozottan érvényesül nálatok.

Itt nézd meg irányítószámod, ha nem tudod, mennyi.

1-es

Azokon a településeken, ahol van 1-es az irányítószámban, a lakosok ambiciózusak lehetnek, jó üzleti lehetőségeik lehetnek, és elképzeléseiket sikerre is vihetik. Ha otthonod ilyen településen található, falai közt neked is pénzt hozó gondolataid támadhatnak.

2-es

Ha otthonod olyan településen van, aminek az irányítószámában szerepel 2-es, családoddal nagyon boldogok lehettek az otthonotokban, ez a szám ugyanis a számmisztika szerint melegséget, bensőségességet visz az életetekbe.

3-as

Településed lakói vidám emberek lehetek, ugyanis a 3-as szám jókedvet, nevetést, pozitív érzelmeket vonz. Ha tehát olyan irányítószámotok van, amiben szerepel a hármas, a mindennapjaitok mosolygósan telhetnek otthonotokban.

4-es

Ha 4-es szerepel településetek irányítószámában, akkor felétek nagyon fontosak a klasszikus értékek, az erkölcs, a család - otthonotokban is ezek az elvek lehetnek érvényben, és gyerekeiteket is ebben a szellemben nevelhetitek.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

5-ös

Ha 5-ös van irányítószámotokban, a szomszédaiddal egyetemben ti sem lehettek unalmas emberek. Valószínűleg szeretitek a nyüzsgést, a programokat, a jókedvet. Városotokban gyakran lehetnek rendezvények, otthonotokban pedig hangos gyerekzsivaj.

6-os

A 6-os az irányítószámban harmonikus életet ígér, ez a szám ugyanis a harmónia és a béke száma. Az ott lakókkal egyetemben ti is nagyon nyugalmas emberek lehettek, és törekedhettek arra, hogy napjaitok kiegyensúlyozottan teljenek. Ez sikerülhet is.

7-es

A 7-es szám szellemi energiákat vonz - ha településetek vagy kerületetek irányítószámában ez szerepel, környezetedben és otthonotokban nagyon fontos lehet az ész, a tudás, a tanulás. Talán egyetemi város is lehet a tiétek, neves oktatási intézményekkel.

8-as

A 8-as az irányítószámban szerencsés, mert a karrierben pozitív dolgokat vonz be. Természetesen lakóitok körében is akadhatnak munkanélküliek, de a szerencse a ti oldalatokon áll, mert akarattal tudtok változtatni a dolgokon.

9-es

Szeretet lengheti be településeteket, ha 9-es szerepel az irányítószámotokban. Összetartó, barátságos lakossága lehet a lakhelyeteknek, jó szomszédokkal, kedves emberekkel. Otthonotokban hasonlóképp szeretetteljes lehet a légkör.

Ezt is szeretjük