Mi az irányítószámod? Ezt mondja lakásodról a számmisztika

Békés, boldog az otthonod, vagy talán negatív erők hatnak rá? A számmisztika elárulja.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mindennapokban megannyi szám és számsor vesz minket körül: dátumok, telefonszámok például, és ezek mindegyike befolyással van életünkre, hiszen a numerológia szerint minden szám energiákat hordoz, ezáltal a minket kísérő számok különféle jó és rossz dolgokat vonzhatnak be életünkbe.

A születésnap mellett, ami egész életünket végigkíséri, a lakhelyünkhöz kapcsolódó számok, úgymint házszám, emelet és ajtó, illetve irányítószám. Mivel településen belül azért előfordul a költözés - például egyik albérletből a másikba -, az irányítószám a legállandóbb számsor.

Nézd meg, a te irányítószámod milyen számjegyekből áll, és keresd ki a listából, miket vonz be az életedbe! Ha nulla is van benne, azt értelmezd a lehetőségek számaként, vagyis amire törekszel, arra billenhet a mérleg nyelve. Ha egy szám többször is van, a hozzá tartozó leírás hatványozottan érvényesül nálatok.

Itt nézd meg irányítószámod, ha nem tudod, mennyi.

1-es

Azokon a településeken, ahol van 1-es az irányítószámban, a lakosok ambiciózusak lehetnek, jó üzleti lehetőségeik lehetnek, és elképzeléseiket sikerre is vihetik. Ha otthonod ilyen településen található, falai közt neked is pénzt hozó gondolataid támadhatnak.

2-es

Ha otthonod olyan településen van, aminek az irányítószámában szerepel 2-es, családoddal nagyon boldogok lehettek az otthonotokban, ez a szám ugyanis a számmisztika szerint melegséget, bensőségességet visz az életetekbe.

3-as

Településed lakói vidám emberek lehetek, ugyanis a 3-as szám jókedvet, nevetést, pozitív érzelmeket vonz. Ha tehát olyan irányítószámotok van, amiben szerepel a hármas, a mindennapjaitok mosolygósan telhetnek otthonotokban.

4-es

Ha 4-es szerepel településetek irányítószámában, akkor felétek nagyon fontosak a klasszikus értékek, az erkölcs, a család - otthonotokban is ezek az elvek lehetnek érvényben, és gyerekeiteket is ebben a szellemben nevelhetitek.

5-ös

Ha 5-ös van irányítószámotokban, a szomszédaiddal egyetemben ti sem lehettek unalmas emberek. Valószínűleg szeretitek a nyüzsgést, a programokat, a jókedvet. Városotokban gyakran lehetnek rendezvények, otthonotokban pedig hangos gyerekzsivaj.

6-os

A 6-os az irányítószámban harmonikus életet ígér, ez a szám ugyanis a harmónia és a béke száma. Az ott lakókkal egyetemben ti is nagyon nyugalmas emberek lehettek, és törekedhettek arra, hogy napjaitok kiegyensúlyozottan teljenek. Ez sikerülhet is.

7-es

A 7-es szám szellemi energiákat vonz - ha településetek vagy kerületetek irányítószámában ez szerepel, környezetedben és otthonotokban nagyon fontos lehet az ész, a tudás, a tanulás. Talán egyetemi város is lehet a tiétek, neves oktatási intézményekkel.

8-as

A 8-as az irányítószámban szerencsés, mert a karrierben pozitív dolgokat vonz be. Természetesen lakóitok körében is akadhatnak munkanélküliek, de a szerencse a ti oldalatokon áll, mert akarattal tudtok változtatni a dolgokon.

9-es

Szeretet lengheti be településeteket, ha 9-es szerepel az irányítószámotokban. Összetartó, barátságos lakossága lehet a lakhelyeteknek, jó szomszédokkal, kedves emberekkel. Otthonotokban hasonlóképp szeretetteljes lehet a légkör.

Ezt is szeretjük