Hányadikán ismerkedtetek meg? Ez a kapcsolatotok sorsa a számmisztika szerint

A dátum, mivel számjegyekből áll, energiákat vonz be.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A dátum, mivel számjegyekből áll, energiákat vonz be.

Ha jártas vagy benne, vagy érdeklődsz a számmisztika iránt, bizonyára tudod, hogy minden a világon, aminek a számjegyekhez köze van - így a telefonszámok, különféle dátumok, sorszámok - tulajdonságokat hordoz, és különféle energiákat vonz be.

Párkapcsolatod sorsát is befolyásolja a numerológia, mégpedig a kapcsolatotokban jelen lévő számok által. Megismerkedésetek dátuma mind közül a legerősebb, ugyanis azon a napon kezdődött kettőtök története.

Add össze a dátum számjegyeit, és ismételd mindaddig, ameddig egyjegyű számot nem kapsz, majd olvasd el a kapcsolatotokra vonatkozó leírást a kapott végösszeg alapján! Például, ha 2013.12.13-án találkoztatok először, így számolj:

2+0+1+3+1+2+1+3=13, 1+3=4

1-es

Az 1-es szám párkapcsolati szempontból kétesélyes. Az egyes ugyanis az egyén, az egy ember száma, ami sajnos könnyen előfordulhat, hogy azt jósolja, külön-külön köttök ki végül. Ezt akkor kerülhetitek el, ha megadjátok egymásnak a kellő teret, hagyjátok egymás egyéniségét érvényesülni, kibontakozni. Amennyiben erre figyeltek, úgy indulhattok el azon az úton, hogy két egész, önálló emberből végül egyek legyetek.

2-es

Párkapcsolat szempontjából a 2-es szám rendkívül szerencsés, miután a 2-es a számmisztikában az emberi kapcsolatok, a kommunikáció száma. Nálatok minden nagyszerűen működhet, legyen szó a problémák megbeszéléséről, a szexről vagy csupán az érzelmek kommunikálásáról. Párkapcsolatotok, ameddig nyitottak, őszinték vagytok egymás felé, és szeretitek egymást, rendíthetetlen lehet, akár egy erősen megépített vár.

3-as

A 3-as szám a kreativitás száma a numerológiában. Amennyiben ezt a számot kaptad végeredményként a megismerkedésetek dátuma alapján, kapcsolatotok színes, változatos lehet, nálatok feltehetően nem fog sor kerülni szakításra azért, mert a mindennapok szürkék és eseménytelenek. Rengeteg ötletetek lehet, sohasem unatkoztok. Ha az érzelmeitekkel is minden rendben van, boldog jövő várhat titeket.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

4-es

A 4-es maszkulin szám a számmisztika szerint, férfias energiákat hordoz. Ha megismerkedésetek napja alapján ezt a számot kaptad, nálatok a párod lehet a domináns, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy te - mint nő - el vagy nyomva. A maszkulin energiák sokkal inkább az egész kapcsolatra értendőek, vagyis kapcsolatotok strapabíró, erős, masszív, minden próbát kiáll. Az egésznek a feltétele a kölcsönös szerelem.

5-ös

Az 5-ös a nyüzsgés, a mozgalmasság száma, ezért nálatok a kapcsolatnak szerves része lehet, hogy jöttök-mentek, programokat csináltok, utaztok. Ha ez eddig nem volt így, akkor viszont mindenképpen változtassatok a helyzeten, a szám alapján ugyanis a kettőtök kapcsolata szomjazza ezt a fajta változatosságot. Csak úgy lehet teljesen kiegyensúlyozott a szerelmetek, ha erre is hangsúlyt helyeztek.

6-os

A  6-os a legharmonikusabb energiákat hordozó szám a számmisztika szerint, így, ha ezt a számot kaptad, nagyon szerencsésnek mondhatjátok magatokat. Párkapcsolatotok érzelmi és szexuális oldala is boldoggá tehet benneteket. Nagyon fontos azonban, hogy arra a harmóniára, amit kaptatok a sorstól, vigyázzatok. Ha ugyanis egy megoldatlan konfliktus támad köztetek, az felboríthatja, és mindent tönkretehet.

7-es

A 7-es szám a számmisztikában a szellemi energiák hordozója. Ha ezt a számot kaptátok eredményként, akkor nálatok a nagy beszélgetésekre óriási szükség lehet. Valószínűleg már a kezdetektől sokat beszélgettek egymással, ügyeljetek arra, hogy ez így is maradjon. Ha idővel elfeledkeztek erről, és csak a napi rutin szerint fontos dolgokat mondják el, az sajnos a veszélybe sodorhatja a párkapcsolatotokat.

8-as

A 8-as a siker száma a numerológiában - ha ezt a számot kaptad, az nagyon jót jósol nektek a jövőre nézve. Az ismerkedésetek ugyanis olyan dátumon történt meg, ami a szerelmeteket sikerre ítéli. Nemcsak harmonikus szerelmi életetek lehet, de ha úgy alakulnak köztetek a dolgok, hogy mindketten erre vágytok, sor kerülhet az esküvőre, és boldog családot is alapíthattok együtt.

9-es

A 9-es, hasonlóan a 6-oshoz, a béke, a szeretet, a harmónia száma. Ha a számolás végeredményeként ezt kaptad, akkor szerencsések vagytok. Minden jelen lehet ugyanis a kapcsolatotokban, ami ahhoz fontos, hogy boldogok, kiegyensúlyozottak legyetek együtt. Ne engedjétek, hogy a titeket körüllengő harmóniát bármi is felborítsa, sem egy harmadik, sem tisztázatlan viták. Ha erre nem figyeltek, az gondot okozhat.

Ezt is szeretjük