Rejtett üzenetek lepik el Budapestet: itt keresd a kártyákat, ha találni akarsz egyet
Téged melyik üzenet talál meg? Vidd magaddal, tedd a pénztárcádba, építsd be az életedbe. Ha pedig már nincs rá szükséged, add tovább egy idegennek.

budapest
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 26-ra, szombatra virradóra motivációs idézetek és játékos feladatok lepik el a budapesti közterületeket. A csodálatos gondolatokat, motiváló kihívásokat névjegykártya nagyságú laminált lapokon keresd. Megbújhatnak bárhol!

Lóghatnak egy faágon a Városligetben, egy padon a Duna-korzón, a Bálna és a Művészetek Palotája környékén, a Batthyány térnél, a Margitszigeten a szökőkútnál, de az is lehet, hogy éppen a te postaládádban landolnak majd. Az akció célja, hogy felhívják a figyelmet a gondolat erejére, és hogy felgyorsult és elanyagiasodott világban a szeretet az, amire az új világunkat építhetjük. 

- Fejben dől el! Talán már Te is hallottad ezt a mondatot. A saját életemben tapasztalom, hogy ez nem csak egy odadobott mondat, hanem jelentősége van annak, hogy milyen gondolatok cikáznak a fejünkben. Ezért jött létre ez az akció, hogy kezdjük el használni, az életünk részévé tenni azt az üzenetet, amire rábukkanunk - mondja Mészáros Ivana Life & Business coach, az akció megálmodója.

uzenetek

Úgy véli, az általa összeválogatott üzenetek, kis egyszerű feladatok mindegyike célba talál, mindenki megtalálhatja benne azt a mögöttes tartalmat, amely a saját életére vetítve igazolható, ami cselekvésre késztetheti. A nagy írók és gondolkodók idézeteit és az általa kitalált játékos kihívásokat laminált kártyákra nyomtatta ki, és barátai segítségével rejtette el Budapest legfrekventáltabb helyein.

Közös játékból közösségformáló erő

- Közös játékra hívom a Budapesten élőket és átutazókat! Azt gondolom, már önmagában az is izgalmas lesz, ha megtalálnak egy üzenetet, az pedig hab a tortán, ha akár csak egyszer is használják a nap folyamán: elgondolkodnak rajta, az alapján tesznek valamit. Azt javaslom, tegyék el a pénztárcájukba, a telefontokjukba, pillantsanak rá, olvassák el újra és újra, és figyeljék meg, melyik az a pillanat az életükben, mikor cselekvéssé formálhatják, és csinálják - magyarázza Mészáros Ivana.

A cikk az ajánló után folytatódik

A játéknak azonban itt még nincs vége. Ha az üzenet tulajdonosa úgy érzi, neki már nincs szüksége az idézetére vagy személyiségfejlesztő feladatára, bátran továbbadhatja egy, az utcán vele szembe jövőnek, hogy a szeretet ereje őt is továbblendítse az esetleges akadályokon. A lifes & business coach hisz abban, hogy az ilyen apró figyelmességek is hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy olyan új világot teremtsünk, amely a szeretet szilárd alapjaira épül.

Kiemelt kép: Getty Images

8 ember, akit a sors sem tudott megtörni

Összeállításunkban olyan nőkkel találkozhatsz, akik igen hosszú utat jártak be a célig, de végül felülkerekedtek félelmeiken, és nem hagyták, hogy mások véleménye határozza meg az önmagukról alkotott képet. Azóta pedig mindenkit arra biztatnak, hogy bátran vállalják, sőt, szeressék adottságaikat.

Ezt is szeretjük