Így néz ki a boldogság: 10 fotón mutatjuk meg, milyen sok arca lehet

A móka mindenkinek mást jelent, de az érzés, amit közben tapasztalunk, talán mindenkinél ugyanaz, vagy legalábbis nagyon hasonló.

Móka képek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahányan élünk a világon, annyifélék vagyunk, a kikapcsolódás iránti igény azonban a legtöbb emberben ugyanúgy megvan, mindegy, hogy hány éves, a föld mely táján, és milyen körülmények között él. A vidámsághoz, pillanatnyi kikapcsolódáshoz nincs szükség anyagi dolgokra, csak arra, hogy valaki képes legyen követni a szívét, és felszabadultan tenni azt, ami akkor éppen örömöt okoz neki.

Az AGORA legújabb fotópályázatának kulcsszava a #fun, vagyis a móka. A felvételek azt mutatják be, hogy a különböző országokban mit jelent az embereknek ez a szó, és hogyan néz ki az, amikor tiszta szívvel szórakoznak.

Így néz ki a móka a világban

A képeket elnézve szemlélődőként is kedvünk támad az ágyon ugrálni, jót nevetni egy baráttal vagy megsimogatni egy pelyhes kiscsibét. Továbbá a szívmelengető fotók láttán ráébredhetünk arra is, hogy a lelkünk mélyén talán nem is vagyunk olyan nagyon mások.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Ezt is szeretjük