Ilyen az élet kutyával: 10 csodás kép, ami ismerős lesz, ha gazdi vagy
Kedves, őszinte és humorral átitatott grafikákon a gazdi és kutyusa.

cover-ok-kutya
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gazdik élete rengeteg mókából és játékból áll, amit négylábú kedvenceiknek köszönhetnek, de azért azt is be kell vallani, egy kutyus mellett soha nem lehet unatkozni, minden nap új kihívásokkal teli, ami próbára teheti az ember tűrőképességét.

Ilyen az élet egy kutyával

A kutya az ember legjobb barátja, erről a tényről is tanúskodnak azok a kiváló grafikák, melyeket egy Los Angeles-i festő és illusztrátor, Yaoyao Ma Van As rajzolt meg. A bűbájos, egyben humorral átitatott illusztrációk megörökítik kutyusával való kivételes viszonyát, a gazdi és az eb közötti különleges kapcsolatot, a szeretetet és a nem éppen mindig felhőtlen együtt töltött időt.

Szinte mindennap lehet találkozni olyan esetekkel, melyek bármelyik kutyás gazdinál előfordulnak: amikor a kedvenc ebed egy szempillantás alatt szétszedi a lakást, de te próbálsz nyugodt maradni, amikor fagyban, hóban, zivatarban kiviszed őt sétálni, vagy, amikor szimplán csak leheveredtek együtt tévét nézni a kanapéra. A képek egyediek, érzelemmel teliek és humorosak. Nézd meg, milyenek a mindennapok egy négylábú kedvenccel!

Kiemelt kép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük