Valaki minden éjjel rendet tett a fészerben: a tulaj bekamerázta, és leesett az álla
Már azt hitte, megbolondul, amikor egy éjszakai kamera fényt derített a betolakodó kilétére.

egér fészer cuki (2)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyugdíj után sok idős ember tölti az idejét magányos barkácsolással, azonban az egyedül töltött idő nem mindig hat pozitívan a mentális egészségre.

A 72 éves angol férfi, Stephen Mckears is azt hitte, az idegeivel van probléma, amikor többször egymás után valami nagyon furcsát észlelt a fészerében.

A rendszerető betolakodó

Az éjszaka kulcsra zárt fáskamrában reggelre mindig katonás rend uralkodott. A széthagyott csavarok és kisebb kiegészítők rendszeresen vissza voltak pakolva egy műanyag dobozba, holott a férfi tisztán emlékezett rá, hogy ő nem tett ilyet. Kíváncsiságán nem tudott felülkerekedni, úgyhogy megkérte egy barátját, aki gyakran készít éjszakai felvételeket, hogy segítsen neki. A bekamerázott fészerben készült videó láttán a férfi nemcsak megkönnyebbült, de el is érzékenyült. A szorgos betörő ugyanis nem volt más, mint egy szürke kisegér.

A kommentelőket is megdöbbentette a nyugdíjas férfi története, és többen vicces hozzászólásokkal bombázták. Az egyikük például azt írta, adja neki kölcsön a tisztaságmániás apróságot, bármennyi sajt is legyen az ára, hogy megtanítsa a gyerekeit összepakolni. Egy másik hozzászóló szerint a férfi feleségének reinkarnációja lehet az egér, aki még halála után is rendetlen ura után pakol. Egyesek Marie Kondo nevét is felhozták, de egy nő azt is felajánlotta, szívesen összeköltözik - nem Stephennel, hanem a buzgó kisegérrel.

Kiemelt kép: Getty Images

A cikk az ajánló után folytatódik

Cuki fotók egerekről

Egerek sosem voltak még ilyen édesek: akkor is meglágyul a szíved, ha nem szereted őket.

Ezt is szeretjük