3 kínos ruhabaki, amit a randira elkövethetsz

Mindent elronthat

Nem mindegy, hogy mit veszel fel a találkára, főleg, ha az első alkalomról van szó.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenki szeretne jó benyomást tenni a másikra a randin, különösen akkor, ha az első találkáról van szó. Ezt a viselkedéssel is elérheted, de az is fontos, hogy a külsőd megfeleljen a helyzetnek és az alkalomnak.

Ha azonban olyan ruhában érkezel, ami nem odaillő, rossz pontot szerezhetsz a pasinál, és lehet, hogy nem lesz következő találkozó. Elmondjuk, milyen ruhadarabokat mellőzz, ha randira készülsz.

Túl kihívó ruhák

Ne úgy akarj szexis lenni a randin, hogy olyan ruhákat válogatsz össze, amik alig takarnak valamit, és mindenedet kirakod. Ezzel csak azt éred el, hogy a srác könnyűvérűnek gondol, és nem vesz majd komolyan, így valószínűleg nem kezd el tervezni sem veled.

A túl rövid szoknyákat hanyagold, válassz inkább térdig érő, illetve kicsivel térd felett végződő darabot. Még véletlenül se viselj hozzá neccharisnyát - ez sem túlságosan visszafogott ruhadarab.

Ne vegyél fel mélyen kivágott felsőt, mert azt a benyomást keltheted vele, hogy nem a kisugárzásoddal és a személyiségeddel, hanem inkább a dekoltázsoddal szeretnél hódítani. Ez sem túl imponáló egy olyan pasi számára, aki randizni visz.

A legcikibb dolgok, amik miatt nem fog felhívni a pasi: randiillemtan

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kényelmetlen öltözet

Bármilyen jól áll rajtad egy ruhadarab, ha nem érzed magad komfortosan benne, inkább ne vedd fel a randira. Ha kényelmetlen a ruha, amiben vagy, nem fogod tudni elengedni magad, folyton igazgatni fogod, és a srác azt hiheti, miatta vagy zavarban. 

Csak olyan szettben menj a találkára, ami kényelmes, mert így egyrészt nem a ruháddal kell törődnöd egész idő alatt, másrészt, ha magabiztos vagy a szerelésedben, az a kisugárzásodon is érződik majd, és még vonzóbb leszel.

Steril viselet

Nemcsak a kihívó ruhákkal kelthetsz rossz benyomást, a ló másik oldalára sem jó átesni. Éppen ezért kerülendő a garbó vagy a nyakig begombolt, zárt blúz, a bokáig érő szoknya, élére vasalt nadrág és társaik. Ne akarj jókislánynak tűnni, különösen akkor, ha egyébként nem így öltözködsz.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Egyszerűen add önmagad, és viselj olyan ruhákat, amilyeneket máskor is. Persze azért add meg a módját a találkának, ne a játszóruhádban érkezz a randira. A legjobb választás, ami a legtöbb randihelyen megállja a helyét, a farmernadrág egy csinos blúzzal, esetleg blézerrel, valamint egy nőies magassarkú és hozzá illő táska.

Ezt is szeretjük