Ha ide hív a pasi, ne menj el: a legkínosabb randihelyszínek

Az is sokat elárul a pasi szándékairól, hogy hova hív el az első randin. Légy résen!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első randi nagyon meghatározó lehet a kapcsolat későbbi alakulásának szempontjából. Egy rosszul sikerült találka persze önmagában nem garancia rá, hogy nem lesz folytatás, de növeli ennek esélyét.

Ha a pasi rosszul választja meg a helyszínt, az sorsdöntő lehet, ezért vagy finoman tereld máshová a dolgot, vagy - ha olyan a helyzet - ne fogadd el a meghívást. Összegyűjtöttük a legkínosabb randihelyeket.

Diszkó

Bár a diszkó ideális lehet arra, hogy új embereket ismerj meg, egy első randihoz a lehető legrosszabb választás. A hatalmas zaj és a tömeg miatt lehetetlen bensőséges hangulatú találkát összehozni, beszélgetésre pedig különösen alkalmatlan - ami viszont a legfontosabb lenne egy ilyen esetben. 

Így nem lesz túl sok lehetőségetek jobban megismerni a másikat, ezért gyakorlatilag teljesen értelmetlen lesz az egész helyzet. Ha már túl vagytok egy-két társalgós találkozón, akkor már be lehet iktatni egy táncolós estét, de addig nem a legjobb választás.

Ha a srác egy zajos szórakozóhelyre tervezi az első randit, az azt is sugallhatja, hogy a pasi próbálja elkerülni, hogy beszélgetnetek kelljen, ami pedig egy kapcsolat alapja. 

Múzeum

Fontos a kultúra és a művelődés, de nem biztos, hogy erre az első randi a legalkalmasabb. A diszkó és a múzeum nagyon távol állnak egymástól, de van egy közös pontjuk: nem beszélgetésre tervezték őket.

Ha az egész napot együtt töltitek, és a múzeumlátogatás csak egy része az egyébként randikompatibilis programoknak, úgy más a helyzet. Ám ha arról szól a találka, hogy az épület bejáratánál találkoztok, körbejárjátok a kiállítást, majd a kijáratnál elköszöntök, és hazafelé veszitek az irányt, az kellemetlen lehet. A múzeummal inkább várjatok meg egy későbbi randit.

Mozi vagy színház

Bár a mozi az egyik legkedveltebb, egyben legklisésebb randihelyszín, mégsem túl jó választás, hiszen - ahogy az előbbi két helyen - itt sem lesz alkalmatok beszélgetni, jobban megismerni egymást. Kedvelt filmes momentum a sötétben csókolózó párok eleme, de ez nem egy első randis program.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színházzal ugyanez a helyzet: a színdarab közben sem illik társalogni, ugyanúgy, ahogyan egy film alatt sem. Ha úgy alakul, hogy további randikat is beiktattok, bőven lesz még alkalmatok moziba vagy színházba járni, így inkább hagyjátok meg későbbre.

Ezt is szeretjük